reklama
Odebrałam właśnie wyniki i moje drogie tym razem się nie udało. Próbujemy z Małżem drugi raz w grudniu ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie załamuj się, następnym razem na pewno sie uda trzeba wierzyć, że w tym roku Mikołaj przyniesie ten wyczekiwany prezent
adunnnia90
Fanka BB :)
Dokładnie okrągła też mam ciągle nadzieje że Mikołaj w tym roku przyniesie mi ten najwspanialszy prezent[emoji2] [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wracam go dry. Dla przypomnienia pecherzyk w tamtym cyklu nie pekl. dzis byłam na wizycie u innej lekarki czekalam 3 tyg na wizyte u niej. mialam ja z polecenia no i ona proponuje na cyklu naturalnym. Termin IUI 10.12 Czy ktoraś ma w podobnym terminie??? Testowanie wypada na 23.12!!! no nie ma bata musi byc prezent!
adunnnia90
Anett będę trzymała kciuki! [emoji4] jejku jaki to by był prezent na święta wspaniały [emoji2] ja mam chyba 7.12 dokładnie dowiem się 5.12 w poniedziałek czyli prawie ten sam terminDziewczyny wracam go dry. Dla przypomnienia pecherzyk w tamtym cyklu nie pekl. dzis byłam na wizycie u innej lekarki czekalam 3 tyg na wizyte u niej. mialam ja z polecenia no i ona proponuje na cyklu naturalnym. Termin IUI 10.12 Czy ktoraś ma w podobnym terminie??? Testowanie wypada na 23.12!!! no nie ma bata musi byc prezent!
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Nie załamuje się bo w sumie to moje pierwsze podejście było. Też jakoś nie nastawialam się na 100% że się uda, bo nie lubię się rozczarowywac :-) trzymam kciuki za Was wszystkie! Święta będą nasze
Super to dawaj znak na bieżąco badzmy dobrej mysliAnett będę trzymała kciuki! [emoji4] jejku jaki to by był prezent na święta wspaniały [emoji2] ja mam chyba 7.12 dokładnie dowiem się 5.12 w poniedziałek czyli prawie ten sam termin
Cassiah
Ja tez nie wierze w zadne "objawy" przed terminem @ Przeciez one moga doslownie swiadczyc o ciazy jak i o nadchodzacym okresie bo sa takie same, wywolane tym samym hormonem - progesteronem
Evele bardzo mi przykro i trzymam kciuki za dalej. Rzadko sie udaje za pierwszym razem, przeciez iui to zaledwie 18% szansy, czyli na 82% sie nie uda Ale do 3-4 razy napewno :*
Anett nie przejmuj sie, chociaz wiesz dlaczego sie nie udalo, a niepekajace pecherzyki zdarzaja sie u zdrowych dziewczyn nawet 2 razy w roku, takie wypadki przy pracy Kciuki za ten cykl && Ja tez testuje na Boże Narodzenie!
Adunia ja tez w poniedzialek dowiem sie kiedy iui. To bedzie juz 10 dc a ja mam wczesna owu wiec moze tez 7.12
Ja czuje ze do konca roku wszystkie bedziemy swietowac II kreseczki! Tego nam zycze z calego serca, kazdej z osobna
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Evele bardzo mi przykro i trzymam kciuki za dalej. Rzadko sie udaje za pierwszym razem, przeciez iui to zaledwie 18% szansy, czyli na 82% sie nie uda Ale do 3-4 razy napewno :*
Anett nie przejmuj sie, chociaz wiesz dlaczego sie nie udalo, a niepekajace pecherzyki zdarzaja sie u zdrowych dziewczyn nawet 2 razy w roku, takie wypadki przy pracy Kciuki za ten cykl && Ja tez testuje na Boże Narodzenie!
Adunia ja tez w poniedzialek dowiem sie kiedy iui. To bedzie juz 10 dc a ja mam wczesna owu wiec moze tez 7.12
Ja czuje ze do konca roku wszystkie bedziemy swietowac II kreseczki! Tego nam zycze z calego serca, kazdej z osobna
No to we trzy mamy podobny termin iui Wy 7 a ja 10 ty .Ja tez nie wierze w zadne "objawy" przed terminem @ Przeciez one moga doslownie swiadczyc o ciazy jak i o nadchodzacym okresie bo sa takie same, wywolane tym samym hormonem - progesteronem
reklama
pisces
U nas też te żylaki. I chyba damy szansę grudniowi na "do 3 razy sztuka". u mnie 1 na cyklu naturalnym, drugi z clo. A jak u Ciebie?Wyniki zblizone bardzo do wynikow mojego meza, moj maz mial operacje zylakow powrozka nasiennego. Ale wyniki rewelacyjnie sie nie poprawily. Lekarz nam powiedzial max 4 IUI potem in vitro. W przyszłym tygodniu podchodzimy do 3.
Podziel się: