reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny wracam go dry. Dla przypomnienia pecherzyk w tamtym cyklu nie pekl. dzis byłam na wizycie u innej lekarki czekalam 3 tyg na wizyte u niej. mialam ja z polecenia no i ona proponuje na cyklu naturalnym. Termin IUI 10.12 Czy ktoraś ma w podobnym terminie??? Testowanie wypada na 23.12!!! no nie ma bata musi byc prezent!

Dziewczyny wracam go dry. Dla przypomnienia pecherzyk w tamtym cyklu nie pekl. dzis byłam na wizycie u innej lekarki czekalam 3 tyg na wizyte u niej. mialam ja z polecenia no i ona proponuje na cyklu naturalnym. Termin IUI 10.12 Czy ktoraś ma w podobnym terminie??? Testowanie wypada na 23.12!!! no nie ma bata musi byc prezent!
Anett będę trzymała kciuki! [emoji4] jejku jaki to by był prezent na święta wspaniały [emoji2] ja mam chyba 7.12 dokładnie dowiem się 5.12 w poniedziałek czyli prawie ten sam termin

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Nie załamuje się bo w sumie to moje pierwsze podejście było. Też jakoś nie nastawialam się na 100% że się uda, bo nie lubię się rozczarowywac :-) trzymam kciuki za Was wszystkie! Święta będą nasze :p

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie wierze w zadne "objawy" przed terminem @ :) Przeciez one moga doslownie swiadczyc o ciazy jak i o nadchodzacym okresie bo sa takie same, wywolane tym samym hormonem - progesteronem :)

Evele bardzo mi przykro i trzymam kciuki za dalej. Rzadko sie udaje za pierwszym razem, przeciez iui to zaledwie 18% szansy, czyli na 82% sie nie uda :) Ale do 3-4 razy napewno :*

Anett nie przejmuj sie, chociaz wiesz dlaczego sie nie udalo, a niepekajace pecherzyki zdarzaja sie u zdrowych dziewczyn nawet 2 razy w roku, takie wypadki przy pracy ;) Kciuki za ten cykl && Ja tez testuje na Boże Narodzenie! :)

Adunia ja tez w poniedzialek dowiem sie kiedy iui. To bedzie juz 10 dc a ja mam wczesna owu wiec moze tez 7.12 :)

Ja czuje ze do konca roku wszystkie bedziemy swietowac II kreseczki! :) Tego nam zycze z calego serca, kazdej z osobna :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie wierze w zadne "objawy" przed terminem @ :) Przeciez one moga doslownie swiadczyc o ciazy jak i o nadchodzacym okresie bo sa takie same, wywolane tym samym hormonem - progesteronem :)

Evele bardzo mi przykro i trzymam kciuki za dalej. Rzadko sie udaje za pierwszym razem, przeciez iui to zaledwie 18% szansy, czyli na 82% sie nie uda :) Ale do 3-4 razy napewno :*

Anett nie przejmuj sie, chociaz wiesz dlaczego sie nie udalo, a niepekajace pecherzyki zdarzaja sie u zdrowych dziewczyn nawet 2 razy w roku, takie wypadki przy pracy ;) Kciuki za ten cykl && Ja tez testuje na Boże Narodzenie! :)

Adunia ja tez w poniedzialek dowiem sie kiedy iui. To bedzie juz 10 dc a ja mam wczesna owu wiec moze tez 7.12 :)

Ja czuje ze do konca roku wszystkie bedziemy swietowac II kreseczki! :) Tego nam zycze z calego serca, kazdej z osobna :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
No to we trzy mamy podobny termin iui Wy 7 a ja 10 ty .:):):)

reklama
Wyniki zblizone bardzo do wynikow mojego meza, moj maz mial operacje zylakow powrozka nasiennego. Ale wyniki rewelacyjnie sie nie poprawily. Lekarz nam powiedzial max 4 IUI potem in vitro. W przyszłym tygodniu podchodzimy do 3.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też te żylaki. I chyba damy szansę grudniowi na "do 3 razy sztuka". u mnie 1 na cyklu naturalnym, drugi z clo. A jak u Ciebie?

Do góry