reklama
Cytry
Początkująca w BB
Cytry, a Ty miałaś/masz jakieś objawy ciąży?
W zasadzie pobolewanie brzucha i krzyża - jak na okres. No i wzdęcia. Czuję się cała obrzmiała i to już od ponad tygodnia.
Cytry
Początkująca w BB
Od ponad tygodnia to dosyć szybko po owulacji bo szybko zrobiłaś betę Dziękuję za odpowiedź!
Betę pierwszą zrobiłam w poniedziałek A to obrzmienie niemalże od samego zabiegu...
bertha
Fanka BB :)
Nam tez teraz zalecil syropek, typu Mucosolvan, to pewnie to samo. To juz kiedys M dawalam, z pol roku temu, a potem sie zbuntowal bo stwierdzil ze to ja wymyslam. Ale jak teraz pan doktor tak zalecił, to nagle mowi ze bedzie pil syropek...Na ruchliwość "tuż" przed IUI nam gin zalecał, żeby emek ok 30 minut przed oddaniem nasienia wypił esspresso. A na lepkość syrop guajazyl Ale czy to miało jakiś wpływ? Nie wiem. Ne mówię ani tak, ani nie. Nie wiem.
Tylko pytanie ile tego ma pic i jak dlugo przed owu?
pisces
Cześć dziewczyny! Dołączam do forum, jesteście skarbnicą doświadczeń i wiedzy. Jestem po 2 IUI, dzień przed @. Wiem całą sobą, że nadciąga wielka powódź. Nadzieję oczywiście były, bo jak nigdy bolał mnie krzyż już od 20 d.c., bolało podbrzusze (a bolą 2 dnia @), i nie bolały piersi w ten sposób co zwykle. 2 testy z 1 kreska i nitka czerwonego śluzu na papierze. Jest niby smutno, a niby obojętnie. Nie wiem czy iść do tego samego lekarza. Jak uważacie? jakieś mam wątpliwości. Ovitrelle podane na 24h przed IUI, 2 pęcherzyki po clo, potem dupek, sperma po obróbce na 4.5/5. Z tego co czytam to u was jakoś dłużej przerwa po zastrzyku trwa.
adunnnia90
Witam pisces. Ja po 2 IUI i przed 3 dzis ostatnia tabletka clo. Poniedzialek monitoring. U mnie w 1 IUI zastrzyk byly 32 godz a 2 IUI 28 godz przed wiec to różnie jest kazdy lekarz ma inne podejście.Cześć dziewczyny! Dołączam do forum, jesteście skarbnicą doświadczeń i wiedzy. Jestem po 2 IUI, dzień przed @. Wiem całą sobą, że nadciąga wielka powódź. Nadzieję oczywiście były, bo jak nigdy bolał mnie krzyż już od 20 d.c., bolało podbrzusze (a bolą 2 dnia @), i nie bolały piersi w ten sposób co zwykle. 2 testy z 1 kreska i nitka czerwonego śluzu na papierze. Jest niby smutno, a niby obojętnie. Nie wiem czy iść do tego samego lekarza. Jak uważacie? jakieś mam wątpliwości. Ovitrelle podane na 24h przed IUI, 2 pęcherzyki po clo, potem dupek, sperma po obróbce na 4.5/5. Z tego co czytam to u was jakoś dłużej przerwa po zastrzyku trwa.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Witaj, pisces :-) Bardzo szkoda że się nie udało znowu :-( Faktycznie zauważyłam że zazwyczaj później dziewczyny mają iui po zastrzyku. Jak nie masz zaufania do lekarza to myślę że jak najbardziej warto go zmienić. Będziemy Tobie kibicować :-)
A co u Was jest powodem iui?
A co u Was jest powodem iui?
Hej. Nie pisałam bo miałam tyle pracy ze nawet zapomniałam o tym, że jutro jest mój dzień testowania :-) zdecydowaliśmy z Małżem że jedziemy na betę, nie chcemy sikanca.
Gratulacje Cytry [emoji122]
Witam także nowo przybyle i wspolwalczace [emoji1]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje Cytry [emoji122]
Witam także nowo przybyle i wspolwalczace [emoji1]
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witamy,Cześć dziewczyny! Dołączam do forum, jesteście skarbnicą doświadczeń i wiedzy. Jestem po 2 IUI, dzień przed @. Wiem całą sobą, że nadciąga wielka powódź. Nadzieję oczywiście były, bo jak nigdy bolał mnie krzyż już od 20 d.c., bolało podbrzusze (a bolą 2 dnia @), i nie bolały piersi w ten sposób co zwykle. 2 testy z 1 kreska i nitka czerwonego śluzu na papierze. Jest niby smutno, a niby obojętnie. Nie wiem czy iść do tego samego lekarza. Jak uważacie? jakieś mam wątpliwości. Ovitrelle podane na 24h przed IUI, 2 pęcherzyki po clo, potem dupek, sperma po obróbce na 4.5/5. Z tego co czytam to u was jakoś dłużej przerwa po zastrzyku trwa.
u mnie tz po 26 godz była IUI od zastrzyku. A skąd jesteś ? gdzie sie leczysz? Dlugo sie staracie?
Podziel się: