reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiem, wiem, że nie ma co się nakręcać, już trochę się staram i znam ten ból :(

Może nowa metoda w staraniach czyli IUI tak wpływa na mnie :-p

reklama
Na ruchliwość "tuż" przed IUI nam gin zalecał, żeby emek ok 30 minut przed oddaniem nasienia wypił esspresso. A na lepkość syrop guajazyl :) Ale czy to miało jakiś wpływ? Nie wiem. Ne mówię ani tak, ani nie. Nie wiem.
Nam tez teraz zalecil syropek, typu Mucosolvan, to pewnie to samo. To juz kiedys M dawalam, z pol roku temu, a potem sie zbuntowal bo stwierdzil ze to ja wymyslam. Ale jak teraz pan doktor tak zalecił, to nagle mowi ze bedzie pil syropek...
Tylko pytanie ile tego ma pic i jak dlugo przed owu?

Cześć dziewczyny! Dołączam do forum, jesteście skarbnicą doświadczeń i wiedzy. Jestem po 2 IUI, dzień przed @. Wiem całą sobą, że nadciąga wielka powódź. Nadzieję oczywiście były, bo jak nigdy bolał mnie krzyż już od 20 d.c., bolało podbrzusze (a bolą 2 dnia @), i nie bolały piersi w ten sposób co zwykle. 2 testy z 1 kreska i nitka czerwonego śluzu na papierze. Jest niby smutno, a niby obojętnie. Nie wiem czy iść do tego samego lekarza. Jak uważacie? jakieś mam wątpliwości. Ovitrelle podane na 24h przed IUI, 2 pęcherzyki po clo, potem dupek, sperma po obróbce na 4.5/5. Z tego co czytam to u was jakoś dłużej przerwa po zastrzyku trwa.

Cześć dziewczyny! Dołączam do forum, jesteście skarbnicą doświadczeń i wiedzy. Jestem po 2 IUI, dzień przed @. Wiem całą sobą, że nadciąga wielka powódź. Nadzieję oczywiście były, bo jak nigdy bolał mnie krzyż już od 20 d.c., bolało podbrzusze (a bolą 2 dnia @), i nie bolały piersi w ten sposób co zwykle. 2 testy z 1 kreska i nitka czerwonego śluzu na papierze. Jest niby smutno, a niby obojętnie. Nie wiem czy iść do tego samego lekarza. Jak uważacie? jakieś mam wątpliwości. Ovitrelle podane na 24h przed IUI, 2 pęcherzyki po clo, potem dupek, sperma po obróbce na 4.5/5. Z tego co czytam to u was jakoś dłużej przerwa po zastrzyku trwa.
Witam pisces. Ja po 2 IUI i przed 3 dzis ostatnia tabletka clo. Poniedzialek monitoring. U mnie w 1 IUI zastrzyk byly 32 godz a 2 IUI 28 godz przed wiec to różnie jest kazdy lekarz ma inne podejście.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj, pisces :-) Bardzo szkoda że się nie udało znowu :-( Faktycznie zauważyłam że zazwyczaj później dziewczyny mają iui po zastrzyku. Jak nie masz zaufania do lekarza to myślę że jak najbardziej warto go zmienić. Będziemy Tobie kibicować :-)

A co u Was jest powodem iui?

Hej. Nie pisałam bo miałam tyle pracy ze nawet zapomniałam o tym, że jutro jest mój dzień testowania :-) zdecydowaliśmy z Małżem że jedziemy na betę, nie chcemy sikanca.

Gratulacje Cytry [emoji122]
Witam także nowo przybyle i wspolwalczace [emoji1]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witamy,
u mnie tz po 26 godz była IUI od zastrzyku. A skąd jesteś ? gdzie sie leczysz? Dlugo sie staracie?

Do góry