reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Cześć, dziewczyny! :happy:

Z polecenia Cassiah chciałabym dołączyć do Waszego grona. Miałam pierwszą inseminację w środę i z niecierpliwością czekam na dwie kreski. Staram się już ponad 1,5 roku :nerd:

to Ty Katharina full za IUI placilas Ci powiem!
Tak mnie iui bardzo duzo wynioslo. Za te dwie mialabym juz to in viyro dawno. Sam zabiego kosztowal 1500zl. Do tego wizyty i leki oczywiscie. Przewaznie zawsze bylo ok 20 zastrzykow np. Menopuru a one do iui nie sa refundowane wiec spokojnie wychodzilo ok 3500zl

anett, szkoda, czyli z Cassiah razem zaczynacie kolejną bitwę :growl:

A wiadomo czemu nie pękło?

katharina, a gdzie podchodziłaś do iui i in vitro jeśli można wiedzieć?

reklama
nie wiadomo :( teraz dostane inny lek na pekniecie i dluzej gin poczeka i na peknietym zrobi.
Tak tylko Cassiah szybciej bo ja mam jeszcze kilka dni do okresu a ona juz dostala. Ale fakt podobny termin bedziemy miec bo ja mam wczesnie owu to moze sie zgramy :)

Do góry