reklama
katharina203
Fanka BB :)
Tak mnie iui bardzo duzo wynioslo. Za te dwie mialabym juz to in viyro dawno. Sam zabiego kosztowal 1500zl. Do tego wizyty i leki oczywiscie. Przewaznie zawsze bylo ok 20 zastrzykow np. Menopuru a one do iui nie sa refundowane wiec spokojnie wychodzilo ok 3500zlto Ty Katharina full za IUI placilas Ci powiem!
o raju! to faktycznie..Tak mnie iui bardzo duzo wynioslo. Za te dwie mialabym juz to in viyro dawno. Sam zabiego kosztowal 1500zl. Do tego wizyty i leki oczywiscie. Przewaznie zawsze bylo ok 20 zastrzykow np. Menopuru a one do iui nie sa refundowane wiec spokojnie wychodzilo ok 3500zl
katharina203
Fanka BB :)
No widzisz a teraz jakbym wydala 3500zl i by mi nie peklo to bym sie wkurzyla...ja mialam 1 IUI ale nie peklo mi jajeczko i czekam na okres ma byc w srode i pprzygotowuje sie do 2 podejscia
Trzymam kciuki za drugie podejscie...
reklama
nie wiadomo teraz dostane inny lek na pekniecie i dluzej gin poczeka i na peknietym zrobi.
Tak tylko Cassiah szybciej bo ja mam jeszcze kilka dni do okresu a ona juz dostala. Ale fakt podobny termin bedziemy miec bo ja mam wczesnie owu to moze sie zgramy
Tak tylko Cassiah szybciej bo ja mam jeszcze kilka dni do okresu a ona juz dostala. Ale fakt podobny termin bedziemy miec bo ja mam wczesnie owu to moze sie zgramy
Podziel się: