reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Vadera łączę się w bólu szpitalnego leżenia. Przy okazji wizyty w toalecie zauważyłam plamienie z odcieniem krwi,kierunek IP,wywiad badanie i uffff brzdąc jest,serducho bije i jak widać było świetnie się bawi tańcząc lambade,a rodzice w stresie. Podobno usg książkowe,wszystko co powinno być widać to było,krwiaka brak,doktor tłumaczyła,że dzidzia jeszcze sobie porządnie mieszkanko urządza i się lokuje i dlatego mogło się pojawić plamienie. Także obserwacja,ale dla brzdąca mogę leżeć.

1478025825-1d1mld.jpeg

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ja też nie raz słyszałam od mojego lekarza, że każde plamienie trzeba zgłaszać, ale te na początku przeważnie są pozostałościami po implantacji, próbami menstruacji (złuszcza się kawałek) etc... i że raczej nie należy się nimi przejmować. Także kciukasy bo NA PEWNO tak jest u was:)

Marzen: u nas cudnie. Dziś na ostatnim obchodzie dochtórka powiedziała, że kwalifikuję się do wypisu. Tylko trochę się zdrzaźnię jak mnie jutro nawet nie zbadają. No i małża zobaczę dopiero w niedzielę bo wyjeżdża jutro rano:(

Kochane pewnie,że się trzymam,muszę :-)

Vedera jakoś spokojna jestem więc też uważam,że to właśnie któraś z tych opcji co pisałaś :-)
Oby Was dziś wypuścili do domu i wydaje mi się,że muszą Cię zbadać,u mnie w szpitalu tak jest przynajmniej.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamisiu już doczytałam dlaczego na IP. pozytywne myśli w Waszą stronę. uściski:)

Vadera no dawaj znać jak tam co tam?

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

02 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
02 -
Paulka38 - wizyta kontrolna przed IUI
03 - katharina - I badania prenatalne
03 - jolancik - ocena przed IUI
03 - Cassiah - ocena pęcherzyków przed IUI
04 - jolancik - skierowanie do szpitala na IUI
04 - cikulinka - monitoring cyklu
07 - Pyreczka - wizyta u profesora
07 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna