reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
M26 super wiadomości :) a dlaczego jednak CC?

Vadera czekam na wiadomości z wizyty. cóż to maleństwo tam wyprawia;)

u nas wczoraj wyznaczono termin CC na 16.11:)

Beti &&&

udanego dnia dla wszystkich:)

Beti trzymam kciuki za bete.

Głównym powodem cc jestem ja. Byłam już cięta, wiem co i jak, bardzo dobrze się czułam po różnych znieczuleniach itp. A poród naturalny.. To nie dla mnie, bardzo boję się różnych powikłań, mam styczność z dziećmi np po niedotlenieniu i to siedzi zawsze u mnie z tyłu głowy i powoduje duży lęk. A ze strony lekarskiej to mam bardzo nisko i z przodu łożysko. Nie jest ono przodujące ale jest blisko "wyjścia". dzięki temu że mam wspaniałego lekarza dostałam wybór.

Wynik kolo 10 , i tak siedzę i zachodzę w głowę jak i kiedy do tego doszło, i wychodzi ze owu miałam w 24 dc [emoji44][emoji44][emoji44] masakra strasznie późno, czy to w ogóle możliwe [emoji32][emoji43]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tej bety bałam się jak nigdy dotąd tąd [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ale jest ok [emoji16]było 506 a jest 1174 więcej nie robie ,grzecznie czekam do wizyty zero stresu tylko luzik [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry