reklama
Witam ponownie.
Muszę się poradzić
Za kilka dni mam mieć inseminację na cyklu naturalnym.
W poniedziałek 24 mój pęcherzyk miał 11,5mm. Lekarz kazał mi ponownie przyjść w piątek. Pęcherzyk pewnie będzie miał wtedy z 19-20mm. Według obliczeń lekarza inseminację należy zrobić w poniedziałek... Według moich w sobotę... wiem mniej więcej co i jak ponieważ robiłam monitoring przez 3 miesiące i pęcherzyki pękały mając właśnie 19-20mm. Mówiłam o tym lekarzowi... o tym że może być za późno w poniedziałek, to o mało co nie wyrzucił mnie z gabinetu... Poza tym stwierdził że każdy cykl jest inny i że jak chce to może mi monitoring (który zdaniem doktora jest bez sensu) robić codziennie itp itd...
Co o tym myślicie.... ?
Muszę się poradzić
Za kilka dni mam mieć inseminację na cyklu naturalnym.
W poniedziałek 24 mój pęcherzyk miał 11,5mm. Lekarz kazał mi ponownie przyjść w piątek. Pęcherzyk pewnie będzie miał wtedy z 19-20mm. Według obliczeń lekarza inseminację należy zrobić w poniedziałek... Według moich w sobotę... wiem mniej więcej co i jak ponieważ robiłam monitoring przez 3 miesiące i pęcherzyki pękały mając właśnie 19-20mm. Mówiłam o tym lekarzowi... o tym że może być za późno w poniedziałek, to o mało co nie wyrzucił mnie z gabinetu... Poza tym stwierdził że każdy cykl jest inny i że jak chce to może mi monitoring (który zdaniem doktora jest bez sensu) robić codziennie itp itd...
Co o tym myślicie.... ?
Asiu a czy lekarz będzie Ci robił usg przed lub po iui? Żeby mieć pewność że pęcherzyk pękł i kiedy mniej więcej .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli z usg powinien wiedzieć czy w dobrą porę jest inseminacja głowa do góry
bertha
Fanka BB :)
Aśka, ja tez bym sie bała ze za pozno.. ja na razie miałam swoja inseminacje odwołana wiec nie mam doświadczenia ale tez mi sie nie podobało jak mi moj gin obliczył kiedy zrobimy inseminacje, tez wydawało mi sie ze za pozno... mam nadzieje ze ci lekarze sie jednak nie myła.. kciuki!
bertha
Miało być na luzie a wychodzi jak zwykle. Plamienia wróciły. Do jutra plackiem. Mam nadzieję, że lekarz jutro odkryje skąd to:/
Kciuki vadera, zeby ładnie sie wszystko uspokoiło!
reklama
katharina203
Trzymam kciuki i mysle...bedzie wszystko dobrze...Miało być na luzie a wychodzi jak zwykle. Plamienia wróciły. Do jutra plackiem. Mam nadzieję, że lekarz jutro odkryje skąd to:/
Podziel się: