reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Taramara a miałaś cykl stymulowany?
Bertha to trzymam kciuki za jajca i żeby to endometrium podskoczylo.
Ja też już po. Sytuacja bez zmian, więc nadal trzeba się oszczędzać. Kolejna wizyta 25, chyba że coś będzie mnie niepokoić to przyjeżdżać. I dowiedziałam się że mój Chłopczyk ma dużo włosków ;)
Gratuluję :) Jak ma dużo włosków to suszone morele jedz na zgagę :)

reklama
M26 Ty szczęściarzu! Naszej to chyba można warkocze zaplatać jak z tą zgagą się sprawdza:)))

Tamara zbierz się w sobie na najbliższą wizytę i wypytaj o wszystko szczegółowo. Najlepiej zapisz sobie na kartce. Łaski lekarz nie robi, że wyjaśnia a bedziesz wiedziała na czym stoisz. Czasem lepiej zapytać o głupotę niż żyć przy okazji niepytania w nieświadomości ważnych decyzji.

Bertha niech rosną,a na endo czerwone winko,ananas :p

M no to dalej lenistwo i mega oszczędny tryb życia :-) no to irokezy będą od początku na główce łobuziaka :-)

Taramara popieram to co napisała Vadera,spisz co Cię gnębi o pytaj !

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję :) Jak ma dużo włosków to suszone morele jedz na zgagę :)
A to jest jakas zależność???

Bertha niech rosną,a na endo czerwone winko,ananas :p

M no to dalej lenistwo i mega oszczędny tryb życia :-) no to irokezy będą od początku na główce łobuziaka :-)

Taramara popieram to co napisała Vadera,spisz co Cię gnębi o pytaj !

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Winko wczoraj juz zapodane :)

Witajcie jestem już po pierwszej iui wczoraj około 19. Lekarz stwierdzil ze nasienie jest gorsze niż w ostatnich wynikach. NIe miałam usg przed iui tylko podane odwirowane nasienie. Miałam tez zostawiony kapturek w pochwie przez całą noc rano miałam wyjąć. Któraś też miała z Was taki kapturek?

Witajcie.
Tara wszysto byleby zapobiec dezercji wojowników:)
U nas lipa. Jeden ogon kicha, drugi pokasłuje a ja kicha i wydrapuję sobe gardło. Mam nadzieję, że u was lepsiejsza polska złota jesień. Małż w pracy muszę sobie sama herbatę zrobić, skandal...

reklama
Do góry