reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Cikulinka powodzenia i cierpliwości to raz. Dwa: oj przestań, egoistą czasem trzeba być w końcu:p
Ja się witam przelotem. Jutro w ramach moich ostatnich wyjściowych podrygów (w góry niestety nieprędko, do stajni tylko popatrzeć i pogłaskać:/) idziem na wesele. Wydawało się to dobrym pomysłem. Im dłużej jednak patrzę w lustro tym bardziej się martwię, że zajmę dwa krzesełka naraz. Podziw dla kobiet, które nawet z piłką plażową wygladaą genialnie. Ja co bym nie włożyła wyglądam jak orangutan :D

Haha, oj chciałabym byc juz orangutanem :D baw sie dobrze!! :)

reklama
Cikulinka trzymam kciuki!
Katharina olej teściową, szkoda tylko że Twoi rodzice Ci nie dokonca wierzą..
My już od wczorajszego popołudnia w domu, dobrze się wyspać w swoim łóżeczku. Jeszcze do niedawna każdy powtarzał "po co Ty już kupujesz rzeczy dla Małego, jeszcze tyle masz czasu", a od 2 dni: "nie masz jeszcze tego? Przecież możesz zaraz urodzić". Heh i bądź tu mądrym. I na dobre mi wyszło niesłychanie innych, bo dużo już mam i nie stresuje się jakby coś się miało dziać.

dziewczyny kochane
juz po iui :)
teraz tylko pozostaje czekac i czekac

no to && zaciśnięte. moc pozytywnych emocji w twoją stronę:)

M26 no to nieźle z tymi zakupami:) ale najważniejsze że maluszek zabezpieczony i teraz spokojnie możesz na niego czekać. mimo wszystko bardzo życzę żeby jednak został w brzuszku jak najdłużej:) a jak szyjka wygląda?

ponieważ po obróceniu kartek na kalendarzu pojawiła się już kartka z listopadem, ponieważ wczoraj m. powiedział że "za mc kolejna wizyta u gin prowadzącej" a ja mu uświadomiłam że za dwa tygodnie i on złapał się za głowę, że ten czas tak szybko mija, usłyszałam pytanie: "a właściwie to kiedy spakujesz torby? bo jeszcze ich nawet nie wyjęłaś z garderoby":-) :)

udanego dnia dla wszystkich:)

Cikulinka trzymam kciuki!
Katharina olej teściową, szkoda tylko że Twoi rodzice Ci nie dokonca wierzą..
My już od wczorajszego popołudnia w domu, dobrze się wyspać w swoim łóżeczku. Jeszcze do niedawna każdy powtarzał "po co Ty już kupujesz rzeczy dla Małego, jeszcze tyle masz czasu", a od 2 dni: "nie masz jeszcze tego? Przecież możesz zaraz urodzić". Heh i bądź tu mądrym. I na dobre mi wyszło niesłychanie innych, bo dużo już mam i nie stresuje się jakby coś się miało dziać.
M, czyli uspokoiło się? W którym Ty tygodniu jesteś?
Z tym słuchaniem to wiesz... najlepiej słuchać głosu serca. I doświadczonych koleżanek z bb :p Torba już spakowana?
A co z szyjką? Co gin na to? Oprócz "leżenia" masz jakieś zalecenia?

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

PAŹDZIERNIK

12 - omatko - wizyta u gina
13 - vadera - wizyta kontrolna
14 - bertha - wizyta u gina
19 - Pyreczka - wizyta kontrolna

LISTOPAD

02 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
03 - katharina - I badania prenatalne

GRUDZIEŃ

Kogo jeszcze dopisać?

Ostatnia edycja:
Madzia mi też tak szybko czas leci!
Torba jeszcze nie spakowana bo najpierw muszę cała aptekę zamówić. Co do szyjki to na usg przed wyjściem była bez zmian. Mam leżeć, odpoczywać i się nie denerwować, 3x duphaston, aspargin i magnez (to co wcześniej). Rozmawiałam z Nim o szwie to powiedział że to już za późny tydzień, że oni zakładają do ok 28 tc, a ja właśnie skończyłam 31 tc. Żeby się nie martwić, że Dzidzia jest duża i jeszcze chwilę posiedzi ;) skurczy brak.

reklama
Do góry