reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

12 - Anika - gbs i usg
12 - omatkoitrojko - beta hcg

14 - Pyreczka - wizyta u profesora
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - wizyta kontrolna
27 - Anika - przywitanie z Polą

Kath - w dni parzyste beta i progesteron
Bertha - IUI
Vadera - wizyta kontrolna, kardiolog, krzywa cukrowa

Witam!
Omatko, no to kciuki za piękną betę! &&&&&

Aniko, dzisiaj czekamy także na wieści od Ciebie. Pewnie zapadną kluczowe decyzje. Ostatnia prosta przed Tobą. To już tuż tuż!
Wszystko zapięte już na ostatni guzik? ;)

Omatko, super ze krechy sie pokazały :) czekamy na betę!

Ja mam wizyte 14.09, zeby podglądać czy urosły jakies pecherzyki. Oby było cos w prawym jajniku, bo lewy jajowód do odstrzału...

Beti nie dziwię się, że korci zrobić szybciej betę :) normalnie denerwuję się razem z Tobą :p

Omatko więc beta to tylko formalność :)

Aniko ciekawe cóż nam dziś za wieści przyniesiesz :)

Bertha bo Ty teraz clo brałaś tak? Ja zawsze dobrze na ten lek reagowałam więc trzymam kciuki, żeby i Twój organizm dobrze zareagował :)

Miłego dnia :) !

Vadera, ma Cię w kalendarzu, ale bez konkretnych dat, wiesz już może co kiedy?
Ogoniasty wrócił?

Przepraszam moje niedopatrzenie: Krywa już, wyniki w normie (jeeee mogę nadal szamać słodkie! :) )
Kardiolog 20.09, wizyta kontrolna 22.09.

Po ogonie na razie ani śladu. Zaraz idziemy sprawdzić kolejny trop bo pan z osiedla do mnie dzwonił mówiąc o podobnym w opuszczonym budynku. Byłam na tej ulicy już 3 razy bo coś tam takiego się błąka , ale dotąd się nie potwierdziło:( W międzyczasie "przygody" z chłopcami. Nie chciałam wam już głowy zawracać bo tylr się działo to teraz się pożalę/pochwalę: okazało się, że czarny kociak jednak nie bez szkody przeżył pozotawienie w deszczu. Wyłączyło mu się totalnie jedno płuco w zeszłą sobotę. 3 razy stał już nad Tęczowym mostem, ale dzięki pomocy wspaniałej pani doktor i domowym kroplówkom udało się go wyprowadzić. To jakiś pogrom normalnie Powiem wam , że strasznie mną to rzuciło o ścianę. Utrata 3 kotów w 3 tygodnie... Na szczęście zakończyliśmy bilans na 2. Teraz bagatela muszę im znaleźć dom, kiedy w schroisku czeka rekordowa liczba (ponad 200!) kocich ogonów. Trochę jak walka o życie , smutna bo nie wszystkie wygrają.

Vadera to masz przeżycia z ogonami jak no. dobry człowiek z Ciebie:)

Beti ja mam emocje związane z Twoją betą takie prawie jak przed swoją. bardzo, bardzo wiesz...

anio a wizyta o której?

ale dziś śpiąca jestem. te upały mnie męczą okropnie. jak u Was?

reklama
Franca @ jak na razie nie przyszła [emoji4] w sumie już siedzę jak na szpilkach i robię rozkminę [emoji23] i nie wytrzymam do środy, więc robię jutro po robocie.
To będzie pełne 8 dób po transferze jak by miało coś być to już się pokaże [emoji6]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry