reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
EMENEMS!!! Witaj matko, żono i ... :p Oj zapomniało się o koleżankach co im się w rękaw wypłakiwałaś! Żarcik ;) Miło Cię znowu czytać. Nie wiem jak to zrobisz, ale ciotki chcą widzieć Emmę i nie ma bata, fota ma być!
Fajnie, że się odezwałaś...
Możesz mieć rację z moim Adasiem, bo ładnie przesypiał noce a teraz i zabawy i jedzenie mu się włączyło. Ale to małe dziecko, ma prawo. Jak głodny to wodą go oszukiwać nie będę (atak radzą mądre fora)...

EMENEMS!!! Witaj matko, żono i ... :p Oj zapomniało się o koleżankach co im się w rękaw wypłakiwałaś! Żarcik ;) Miło Cię znowu czytać. Nie wiem jak to zrobisz, ale ciotki chcą widzieć Emmę i nie ma bata, fota ma być!
Fajnie, że się odezwałaś...
Możesz mieć rację z moim Adasiem, bo ładnie przesypiał noce a teraz i zabawy i jedzenie mu się włączyło. Ale to małe dziecko, ma prawo. Jak głodny to wodą go oszukiwać nie będę (atak radzą mądre fora)...

Hahahha to samo dzis z mezem rozmawiałam !! On do mnie zeby woda a ja "a po cholerę jak ona jesc chce ??" Co za bzdet - szczegolnie ze jest wg tabel szczupła i długa to wiesz - tak miała tak z miesiac od 2 do 4.30 gadanie do zasłon uśmiechy podnoszenie łebka komedia :D

Teraz skolei je z dwa razy i to po 150 potrafi to bardzo duzo jak na nia sle moze to efekt rozszerzania diety - ma mniej mleka na codzien.
Obecnie meczy ja jakas wysypka sie drapie pol nocy i spac nie moze sie szamocze i nie sypiamy za dobrze a ja ju do pracy wrocilam wiec jak jade do roboty to jestem juz na trzeciej kawie [emoji23]

Ale kochany szkrab jest rosnie je rozwija sie w swoim tempie ( nie raczkuje , siedzi powoli zaczyna kumac ze nogi mozna usztywniać w kolanach ) i gada i wogole komedia z niej jest

Nie ogarniam tych zdjec bo ja tylko na fonie i wchodzę przez strone a nie apke i na zdjecia ale nie wiem gdzie załadować nowe

Dziewczyny a po transferze można się opalać na słońcu, weekend zapowiada się słonecznie ?[emoji2]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Beti generalnie ze słońca można korzystać, ale... nie wolno przegrzewać brzucha ani biustu, generalnie nie powinno się przegrzewać. Filtr oczywiście jakiś porządny a nie przyspieszacz do opalania:p No i przy opcji "zaciążyłam" jak ruszą Ci hormony to opalanie może się skończyć zmianami skórnymi, niekoniecznie sexy:p Ale ogólnie witaminka D napewno się przyda.

reklama
Do góry