reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

12 - Anika - gbs i usg
12 - omatkoitrojko - test ciążowy
14 - Pyreczka - wizyta u profesora
19 - Kath - wizyta kontrolna i podglądanie Kropka
19 - Anika - wizyta kontrolna
27 - Anika - przywitanie z Polą

Kath - w dni parzyste beta i progesteron
Bertha - IUI
Vadera - wizyta kontrolna, kardiolog, krzywa cukrowa

Ostatnia edycja:
reklama
Kath:Mnie się tez wydaje, że to serduszko to na chwilkę Cię zadowoli. Ja jakoś do tej pory nie umiem całą sobą się cieszyć (zmartwienia to oczywiście inna bajka...). Nie mam w domu takiego lustra żeby zobaczyć całą swoją postać i jak idę do rodziców, albo widzę się gdzieś w odbiciu na przystanku to jestem w szoku:)

M26: My tak so. Na pocatku wszystkie koszty a potem jak dowiedziałam się ile czego mam brać to sobie odpóściłam. A tu wizyta endo na gwałt więc prywatnie, a tu coś tam... W każdym bądź razie wydaje mi się, że Beti, póki co i tak jeszcze ma "niskie" koszty i oby tak zostało:)

Magda, fajna duszyczka z Ciebie, to mi w glowie siedzisz ;)

Kath , wzorocowy przyrost:) prg się nie przejmuj,to jest hormon, który może mieć różne wartości o różnych godzinach, bo tak jest "wyrzucany". Jesteś pod obstawa leków, zaufaj lekarzowi i czekaj na usg :)

anika 8-)

a teraz mi się przypomniało, że mi lekarz zalecał żebym badanie progesteronu robił po dwóch godzinach od przyjęcia dawki, bo wtedy jest ten największy wyrzut.

Coś do mnie dociera ale chyba ostatecznie to jak uslysze serduszko to uwierze...

katharina to fajnie że tak szybko uwierzysz (choć nie wiadomo kiedy lekarz da ci posłuchać) u nas dopiero na pierwszych prenatalnych usłyszeliśmy, bo w klinice dopiero po 12 tc słuchają.
jak pisze Vadera, ja też nie mogę uwierzyć że się stało i że mój chłopiec tam mieszka u mnie. on już decyduje na którym boku mam spać i jak siedzieć, a ja nadal wielkie oczy mam.

M26 no teraz chłopiec na masę idzie ;) mój tak samo

MamaZuzik a można się jakoś na zapas wyspać?

Magda, zawsze myślałam, że można. Adaś zweryfikował moje zdanie, choć jest wyjątkowo grzecznym dzieckiem. Od 3 miesiąca przesypiał noce. A teraz o 2.30 oczy jak brylanty, uśmiech jak na budyniu i nocne pogadanki. A spróbowałabyś się nie odezwać, że go słuchasz :D

a jeszcze się wypowiem w kwestii kosztów. my liczyliśmy wszystko co do grosza przy 1 i 2 podejściu, później już zaprzestaliśmy. ale jak sobie tak któregoś dnia ogólnie zaczęliśmy liczyć, to wydaliśmy ok 100 tys. przez 3 lata. jedno co nas zaskoczyło to skąd wzięliśmy taką kasę??

reklama
Magda, zawsze myślałam, że można. Adaś zweryfikował moje zdanie, choć jest wyjątkowo grzecznym dzieckiem. Od 3 miesiąca przesypiał noce. A teraz o 2.30 oczy jak brylanty, uśmiech jak na budyniu i nocne pogadanki. A spróbowałabyś się nie odezwać, że go słuchasz :D

Oj tam oj tam :):) Emutka miała etap ze nie jadła w nocy ale gadala od 2 do 4.30 :) teraz znowu je ale tylko dzioba otworzy opróżni flaszke na boczek i dalej kima to jednak wolne nocne szamy niz rozmowy hahahaaha

Adaś chyba młodszy od emci troszke to widze ten sam etap :)

Do góry