reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M no to Twój chłopczyk jak tubka cukru póki co :) Niech rośnie sobie ładnie :) super :D

Zuzik Adaś po prostu już tak tęskni za Tobą w nocy i koniecznie musi Cię zobaczyć :)

reklama
Em - no nareszcie do nas wpadlaś :-) rozgość się na dłużej. Co u Was? Ile ma już malutka?

8kilo hahahahaha

Wstawiłbym fote ale pokazuje ze empty cmd i za cholerę nie wiem co to !

16.09 bedzie miec 8 mieisecy - jest nerwus po mamusi z gęby mały tatuś a pozatym oczywiscie najpiękniejsza i najmądrzejsza ...:)

Stacy prwnie na dluzej bo wiesz, krócej jestesm matka niz staraczką i tak jak baaaarfzo lubie moje styczniowe mamusie to serio... Nie jedtem w stanie czytac codzinnie ile razy jakie dziecko sie obudziło ... Jezu :D to przeciez MALE DZIECKO. Małe dzieci sie budzą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Em fajnie ,że zajrzałaś :-) rety mała ma już 8 m-cy !? Szok,jak ten czas leci :-) a mam przed oczami Twoje zdjęcie z sali porodowej przed porodem :-) Pozdrawiam :-)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Em fajnie ,że zajrzałaś :-) rety mała ma już 8 m-cy !? Szok,jak ten czas leci :-) a mam przed oczami Twoje zdjęcie z sali porodowej przed porodem :-) Pozdrawiam :-)

Jak mi powiedz co to empty cmd i jak mam wstawic zdjecie( iPhone ) to moze lepszy obraz bedziesz miec [emoji23]
Robie dodaj zjecie wybiegam rozdzielczość i wyskakuje ze upload fail Empty cmd

Kurde nie wiem czemu nie możesz wstawić,wchodzisz z aplikacji tak? Chciałam spróbować załączyć zdjęcie i mi idzie. Wchodze przez ta strzałeczkę po lewej stronie na dole,potem na spinacz i dodaje zdjęcie i jest git...

reklama
Do góry