reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dream - nie wiem co powiedzieć....który to dc?

Kamisiu - silna z Ciebie kobieta, moja babcia mówiła że każdy ma jakiś krzyżyk w życiu, ale nie większy niż jesteśmy w stanie unieść. Dziś jej już z nami nie ma, ale dopiero teraz je rozumiem i to co chciała powiedzieć.

Kredko - mam nadzieję że to nic groźnego.

Mnie od kilku godzin strasznie boli i kłuje, tak jakby lewy jajnik. Miałam dwa duże pęcherzyki na prawym i jeden mały na lewym. Po Ovitrelle te duże pewnie pękły ale co mogło się dziać z tym małym? Od wtorku biorę Duphaston więc tym bardziej już chyba ten pęcherzyk nie rośnie? Czy to jakaś torbiel może być? Gorączki nie mam. Tylko chodzę zgięta w pół z bólu. Tylko ;) Miał tak ktoś? Mój gin dopiero od wtorku pracuje, jak będzie źle to pójdę do szpitala na izbę przyjęć...

Ostatnia edycja:
Dreams...
Wiem, że w tej chwili nic nie jest w stanie Cię pocieszyć. Wiem, że teraz poleje się wiele łez... Że padnie mnóstwo pytań na które nie będzie odpowiedzi... Dlaczego, dlaczego, dlaczego...
Wypłacz się, wykrzycz, ochłoń i nigdy nie trać nadziei. Już jeden schodek mniej w wędrówce do szczęścia.
Nie wiadomo ile przed Tobą schodków. Może ten był pierwszym i ostatnim (tego Ci życzę). Ale na szczycie czeka na Ciebie mała istotka - Wasze dzieciątko. Nie zawróćcie z drogi. Choć przychodzą myśli, że nie dasz rady, że nie przeżyjesz kolejnej porażki - prawda jest taka, że my kobiety walczące zniesiemy wiele, a nawet jeszcze więcej. I prędzej czy później nasz trud zostanie wynagrodzony.
Ściskam Cię mocno, tulę wirtualnie i trzymam za rękę...

"Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą!":tak:

Dream , przykro mi :( to jest nierówna i nielatwa walka. Pełno w niej niewiadomych i przelanych łez. Niestety.
Trzeba jednak wierzyć, ze na końcu drogi czeka na Ciebie Twój Cud :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dream bardzo mi przykro...
Ewik ja po duphastonie nie dostalam okresu tylko chodzilam z bolem zgieta i wyladowalam na izbie z torbiela krwotoczna 6cm...myslalam ze to normalny bol po iui i tylko dzieki uporowi dziewczyn pojechalam do szpitala...lezalam prawie tydzien

Ewik , jak noc? Jak się czujesz? Progesteron moze niestwty "karmic" niepekniete pecherzyki i powodowac ich wzrost do torbieli... oby u Ciebie sie nie potwierdzilo!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dream:-( przykro mi... teraz sobie poplacz a potem pelna mobilizacja i dzialamy dalej!!!

Ewik moze idz skonsultowac ten bol? Pamietam jak u kath bylo.... nie ma zartow!
Pozdrawiam wszystkie:-*

Do góry