reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dream - nie wiem co powiedzieć....który to dc?

Kamisiu - silna z Ciebie kobieta, moja babcia mówiła że każdy ma jakiś krzyżyk w życiu, ale nie większy niż jesteśmy w stanie unieść. Dziś jej już z nami nie ma, ale dopiero teraz je rozumiem i to co chciała powiedzieć.

Kredko - mam nadzieję że to nic groźnego.

Mnie od kilku godzin strasznie boli i kłuje, tak jakby lewy jajnik. Miałam dwa duże pęcherzyki na prawym i jeden mały na lewym. Po Ovitrelle te duże pewnie pękły ale co mogło się dziać z tym małym? Od wtorku biorę Duphaston więc tym bardziej już chyba ten pęcherzyk nie rośnie? Czy to jakaś torbiel może być? Gorączki nie mam. Tylko chodzę zgięta w pół z bólu. Tylko ;) Miał tak ktoś? Mój gin dopiero od wtorku pracuje, jak będzie źle to pójdę do szpitala na izbę przyjęć...

Ostatnia edycja:
Dreams...
Wiem, że w tej chwili nic nie jest w stanie Cię pocieszyć. Wiem, że teraz poleje się wiele łez... Że padnie mnóstwo pytań na które nie będzie odpowiedzi... Dlaczego, dlaczego, dlaczego...
Wypłacz się, wykrzycz, ochłoń i nigdy nie trać nadziei. Już jeden schodek mniej w wędrówce do szczęścia.
Nie wiadomo ile przed Tobą schodków. Może ten był pierwszym i ostatnim (tego Ci życzę). Ale na szczycie czeka na Ciebie mała istotka - Wasze dzieciątko. Nie zawróćcie z drogi. Choć przychodzą myśli, że nie dasz rady, że nie przeżyjesz kolejnej porażki - prawda jest taka, że my kobiety walczące zniesiemy wiele, a nawet jeszcze więcej. I prędzej czy później nasz trud zostanie wynagrodzony.
Ściskam Cię mocno, tulę wirtualnie i trzymam za rękę...

"Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą!":tak:

Dream , przykro mi :( to jest nierówna i nielatwa walka. Pełno w niej niewiadomych i przelanych łez. Niestety.
Trzeba jednak wierzyć, ze na końcu drogi czeka na Ciebie Twój Cud :*

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dream bardzo mi przykro...
Ewik ja po duphastonie nie dostalam okresu tylko chodzilam z bolem zgieta i wyladowalam na izbie z torbiela krwotoczna 6cm...myslalam ze to normalny bol po iui i tylko dzieki uporowi dziewczyn pojechalam do szpitala...lezalam prawie tydzien

Ewik , jak noc? Jak się czujesz? Progesteron moze niestwty "karmic" niepekniete pecherzyki i powodowac ich wzrost do torbieli... oby u Ciebie sie nie potwierdzilo!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dream:-( przykro mi... teraz sobie poplacz a potem pelna mobilizacja i dzialamy dalej!!!

Ewik moze idz skonsultowac ten bol? Pamietam jak u kath bylo.... nie ma zartow!
Pozdrawiam wszystkie:-*

Do góry