reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Dreams...spokojnie... A pierwszy raz tam robiłaś? Może jeszcze nie zarejestrowali nowego użytkownika?
w tej placówce pierwszy raz, ale w Diagnostyce setki razy. Pewnie dziś niczego nie załatwię :( a tak liczyłam na wynik online, bo nie chce mi się tam znowu jutro jechać. Napisałam nawet email do diagnostyki jakiś czas temu, ale oczywiście odp pewnie jutro dostanę

reklama
dziewczyny kochane jesteście. nie mam karty niestety. dzwoniłam do tej placówki gdzie robiłam badania to jakaś dziewczynka na call center odebrała i ***** się dowiedziałam

Aniko bardzo dziękuję za ciepłe słowa :) No oby to życie w końcu jakoś się pozytywnie do mnie nastawiło :)

Będąc dziś na rolkach tak sobie w głowie myślałam, że jadąc po niestety niezbyt równej ścieżce rowerowej spotykam wiele przeciwności - to kostka nierówna,to kamienie na drodze i musiałam uważać,żeby w kółka nie weszły,to jakaś górka pod którą trzeba było podjechać,a potem zjechać,dwa razy prawie się przewróciłam,ale przecież i tak chciałam jechać dalej, nawet jeśli bym się przewróciła to zaraz trzeba było by wstać i dalej jechać - do przodu,do celu. Tak samo jak nasze życie,spotykamy przeciwności, ale trzeba iść dalej. Tak samo jak nasza droga do macierzyństwa.....:) Takie moje dziwne przemyślenia :) No i jestem superwoman :) Z resztą jak Wy wszystkie :)

1470939140865.jpg

Załączniki

• 1470939140865.jpg
    1470939140865.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Do góry