reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A wypacha się pupą i łokciami? :) :*
Takie mam wrazenie właśnie! Coś dużego (głową?)pojawią się na wysokości pępka i wyzej, potem.coś długiego (plecki?) Schodzi niżej i na tej wysokości jeszcze jakieś mniejsze uderzenia (łokcie, piastki?), a w samym dole czuje tupot małych stopek :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Takie mam wrazenie właśnie! Coś dużego (głową?)pojawią się na wysokości pępka i wyzej, potem.coś długiego (plecki?) Schodzi niżej i na tej wysokości jeszcze jakieś mniejsze uderzenia (łokcie, piastki?), a w samym dole czuje tupot małych stopek :)

Aaaaaaa cudowne uczucie...choć czasami bolesne... ;)
Adaś wypychał mi łokieć koło pępka, to był normalnie widoczny trójkącik. A jak miał czkawkę, to czułam w pachwinie takie podskoki ;D

Kath - czyli same dobre wiadomości, teraz już powoli do końca. Na ile mrozaczkow się decydujesz?

Dream - nie ma co myśleć na zapas, bo to i tak nic nie przynosi. :-)

Aniko - martwisz się możliwością CC?

Stacy,biorę na klate, co będzie ;) jasne, że się stresuje,ale najważniejsze zdrowie i bezpieczeństwo Małej. Zobaczymy, co w czwartek usłyszymy.

Kath - czyli same dobre wiadomości, teraz już powoli do końca. Na ile mrozaczkow się decydujesz?

Dream - nie ma co myśleć na zapas, bo to i tak nic nie przynosi. :-)

Aniko - martwisz się możliwością CC?
Ja nie decyduje...klinika decyduje ze 1...ale chce jeszcze z nimi o tym pogadac...mowia ze 2 to bardzo duze ryzyko ale przeciez i wieksze szanse...juz nie wiem co myslec...

reklama
Do góry