reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czesc Dziewczyny
Zarejestrowałam sie do invicty. Zaczynam od nowa, dobrze ze mam aktualne badania... Niech mi w koncu ktos powie jaka droga mam isc...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniko - ja w pewnym momencie w 3 trymestrze zaczęłam spadać z wagi, co mnie zmartwilo bo właściwie nie wiem czym to było spowodowane. Taka nasza uroda, jak z Polą wszystko ok to się nie martw.

Kath - co Ci powiedział lekarz? Moim zdaniem jest dobrze, pęcherzyki mają jeszcze czas. I pamiętaj nie liczy się ilość tylko jakość. Bo to że będzie ich 20 nie gwarantuje powodzenia. Będzie dobrze :-) :)

Aniko - ja w pewnym momencie w 3 trymestrze zaczęłam spadać z wagi, co mnie zmartwilo bo właściwie nie wiem czym to było spowodowane. Taka nasza uroda, jak z Polą wszystko ok to się nie martw.

Kath - co Ci powiedział lekarz? Moim zdaniem jest dobrze, pęcherzyki mają jeszcze czas. I pamiętaj nie liczy się ilość tylko jakość. Bo to że będzie ich 20 nie gwarantuje powodzenia. Będzie dobrze :-) :)
Lekarz mi powiedzial ze mam sie cieszyc ze w ogóle zareagowalam...bo przy iui leki na mnie nie chcialy dzialac...mam nadzieje ze nie wszystkie okaza sie puste...

Dziewczyny a czy ktos wie co u Smerfety, Pole, Blue... u tej juz calkiem starej ;-) gwardii:-)
Niebajka tez przepadla...

aniko ja czytałam w książce że w trzecim trymestrze waga może nawet spadać ponieważ człowieczek zaczyna wypijać wody płodowe szykując się do porodu. najważniejsze jest żeby Pola przybierała na wadze, ale jak popija wody to w Twojej wadze można tego nie odczuć.

Moli trzymam kciuki żeby to było To

kath uwierz w siebie

stacy imię wybrane, ale przedstawię Wam w listopadzie

udanego dnia :-) :)

reklama
Witam! Zaglądnęłam na chwilę :)
Niebajka nas czyta, ale walczy z AZS u Sarenki i to jej dobro jest w tej chwili najważniejsze. Trzymajmy kciuki, żeby mała zareagowała na leki bo dobrze do tej pory nie było... Piszę z Niebajką na priv.

Marzen, &&&& nadal zaciśnięte!
Kath, uśmiech jest? Ma być!! :)

Pozdrawiam wszystkie :)

Do góry