reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kath . nie możesz mieć już teraz 2 tys. daj szanse komórkom one muszą na spokojnie rosnąć, dojrzewać.
wiem jakie to dla ciebie trudne, ale musisz troszeczkę odpuścić z pesymizmem. bardzo trzymam kciuki

Lumio - dobrze, że się odezwałaś. Czasem odpoczynek jest potrzebny. Rozmawialiście ze sobą o zaistniałej sytuacji? Warto sobie wszystko wyjaśnić, niż dusić w sobie.

marzen - kciuki cały czas za Ciebie i Twoje zarodeczki.

kath - który dzień cyklu u Ciebie?

Magda, Anika - jak u Was?

Lumio - dobrze, że się odezwałaś. Czasem odpoczynek jest potrzebny. Rozmawialiście ze sobą o zaistniałej sytuacji? Warto sobie wszystko wyjaśnić, niż dusić w sobie.

marzen - kciuki cały czas za Ciebie i Twoje zarodeczki.

kath - który dzień cyklu u Ciebie?

Magda, Anika - jak u Was?
8dc

Marzen, a Kropku podserduchowym pokładaj nadzieje:* zaciskamy kciuki, i małe, i duże :*

KAth, porzuć ten pesymizm, estradiol dobry, jak na ten moment stymulacji. głowa do góry!

Stacy, u nas w miarę ok, czekamy na piatkową wizytę i mamy nadzieję, ze Mała łądnie rosnie. ja od 3tyg mam tę samą wagę, ale może to przez to, że cukry jeszcze bardziej ograniczyłam i nie jem owoców po 18 (ryzyko cukrzycy ciążowej). Brzuch się napina, ale łykam nospę i duzo odpoczywam, więc jest lepiej niż przedtem. poza tym kompletujemy wyprawkę i coraz bardziej do nas dociera, że niebawem Mała będzie na świecie:)

Kath: a palnąć Cię w ucho? 7 to dobrze. Mają jeszcze czas dorosnąć. Ja na ten etap miałam 2 z "możliwym" 3. 7 cudownych bąbli, z których przynajmniej jeden ma się stać "utrapieniem" na całe życie.

Aniko jesteś na jakimś wątku przyszłych mamusiek? Np. wrześniówki? Już nie mogę się doczekać jak będziesz nam zdawać relację z porodu... Brzuszek się napina bo się rozciąga! Poleńka rozpycha się bo potrzebuje coraz więcej miejsca. Buziaki dla Was :****

Kath, głowa do góry! Ile razy już Ci dziewczyny pisały, żebyś porzuciła negatywne emocje i ten wstrętny pesymizm? No dlaczego Ty nas w ogóle nie słuchasz!!!!???? :p Dużo zależy od "głowy" - każda zaciążona Ci to powie, że jak uwolniła głowę to zafasolkowała! Życzę Ci tego!

Magda, jakieś przymiarki do imienia? ;)

Kredka, przycichłaś? Hmmm?

reklama
Marzen kciukam non stop:-D

Kath wierze w pecherzyki i ze bedzie dobrze:-)

Co do invicty wroclaw a gdansk... juz Wam pisalam jakie bylo moje odczucie ze w gdansku po prostu dobrze sie czulismy a do wroclawia wiem ze juz bym nie wrocila.. ale tu mowie tylko o naszych odczuciach i pierwszym wrazeniu.

Do góry