reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Na pewno, skoro żadnych zażaleń nie było to szybko się z tym uporają. Zwłaszcza, że po transferze multum leków dopochwowych do wyboru o bakterie łatwo:/

reklama
U mnie dzień wyrzutów sumienia,że żyję,że staram się normalnie funkcjonować,że może mogłam coś jeszcze dla Synka zrobić,że się uśmiecham,że się wumaluje i dobrze wyglądam, że wypijam czasem lampke wina....mogłabym tak bez końca,wiem że sama sobie to wbijam do tego łba,ale niestety takie chwile są nieuniknione...

Kamisia: I w takich chwilach po to (m.in) są fora, żeby Ci powiedzieć: zrobiłaś więcej niż mogłaś. Czy gdyby to zależało od Ciebie potoczyłoby się inaczej? Oczywiście, że tak! A skąd to wiem nie znając Twojej historii? Bo każda z nas tutaj żyje tym największym marzeniem i nigdy nie zrobiłaby nic, żeby je zaprzepaścić. Życie to dziwka, czasem ma gorszy dzień i wtedy obrywamy my. Ale to nie znaczy, że na to zasłużyłyśmy. Płacz ile dusza zapragnie. Czasem to po prostu potrzebne. A potem (jeden z moich ulubionych tekstów, wait for it) podnieś się i popraw koronę!

LIPIEC

8- Marzen- podgląd
14- Vadera -usg
22- Anika -wizyta u gin
Buraq- pozytywna beta
Ewik- iui
Katharina- stymulacja do ivf

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin
Beti- stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was :)
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzen ależ jestem ciekawa ile tam jajców wychodujesz :)
Oczywiście moc kciukasów &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry