reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam, witam :)

Nou
nie wiem czy pisałam, bardzo mi przykro, że znowu się nie udało. Nabierz dużo sił (bo będą potrzebne), zajmij głowę czymś innym, a nie tylko staraniami o dziecko bo oszalejesz. Wywal te wszystkie złe emocje bo sama wiesz, że negatywnych u Ciebie dużo. Cieszę się, że kombinujesz i znalazłaś jakieś małe kroczki, żeby przetrwać-dzielna !!!! Bardzo kibicuję !!!!

Beti no i no i już działasz z in vitro !! Rety, czas leci...cieszę się i trzymam moooocno kciuuuki &&&&

Pyreczko, a może faktycznie się uda naturals hehe :) :p

Ewik jak po HSG ryczałam jak bóbr bo były drożne, doskonale Cię rozumiem. Oby IUI była owocna !!

Vadera dobrze, że z dzidziusiem w porządku !! :) Lubię takie wieści :)

Aniko, Twój suwaczek leci do przodu jak szalony :) !! Czekam na wieści z wizyty ( Ty u gina dziś, a ja psychiatra :) )

Kath oby droga przez in vitro była miła ,mało wyboista i owocna :)

Kredko
gratulacje tego czasu bez papierosa :) !! U mnie pod koniec sierpnia będzie rok :) (no teraz od mamy pociągnęłam e-papierosa z olejkiem 0 - bez nikotyny).

Witaj Magnolia, kobietki już chyba wszystko napisały :) Więc notuj i zapamiętuj :)

M, Magda jak tam?

Marzen to u Ciebie zaraz też się zacznie ?! :D

Buraq - nadzieja umiera ostatnia !!! Trzymam kciuki &&

Mamusie - uściski dla Maluszków :D :D !!!!

(wiem, że odnoszę się do starych postów, ale chciałam troszku nadrobić:) )

Kochane po raz kolejny dziękuję, że jesteście i za słowa wsparcia w tych gorszych chwilach ! :* Ja już po pierwszej @ po porodzie i jak na mnie to była ona normalna, a nie same plamienia. Teraz czas okołoowulacyjny i czuję jakby jajniki chciały lub coś tam tworzą. Moja waga w końcu powoli spada - chociaż zastanawiam się czy przy niej nie zostać tylko po prostu ciało wyćwiczyć troszkę :) Rodzinka wróciła do UK i teraz chyba ja się na wrzesień szykuję do mamusi cycka :D no i na "małe" zakupy :D Kupiłam sobie jakiś czas temu depilator laserowy i po prostu jestem mega zadowolona :D także u mnie same bzdury :)

reklama
Kamisia to jest czas na bzdury, musisz się emocjonalnie zresetować, sprawiaj sobie dużo przyjemności, ściskam!
Buraq do zapłodnienia może dojść nawet 3-4 dni po inseminacji, więc ten pęcherzyk 18 mm miał czas by dojrzeć, a ponadto wielkość endometrium jest istotna w czasie implantacji. Implantacja jest nawet do 12 dni od zapłodnienia, więc ma dużo czasu na wzrost. Nie dołuj się, bądź dobrej myśli!

Kamisiu i jak ten laser? Bo ja wlasnie od kilku dni mecze temat... ale nie mysle o zakupie tylko zeby isc na zabiegi:-) w sumie to sie tak kolejny rok bujam z ta mysla bo zawsze sie balam ze mnie tym laserem naswietla i moge zaszkodzic jajcom:-) glupia ja;-)

Kamisiu i jak ten laser? Bo ja wlasnie od kilku dni mecze temat... ale nie mysle o zakupie tylko zeby isc na zabiegi:-) w sumie to sie tak kolejny rok bujam z ta mysla bo zawsze sie balam ze mnie tym laserem naswietla i moge zaszkodzic jajcom:-) glupia ja;-)
Kredko ja jestem zadowolona :) Co prawda przez rok robiłam zwykłym depilatorem więc włoski też osłabione,ale one naprawdę znikają. Moja kuzynka która naprawdę ma czarne grube włoski jest meeega zadowolona :) ja robię raz w tygodniu no i musi kilka tygodni potrwać,ale widać efekty :)

Marzen no i pięknie !!!!

A ja się jutro do endokrynologa wybieram,opinie w necie takie se ale że nie płacę to zobaczymy co mi powie.

LIPIEC

1- Marzen - podgląd
5-Beti - histeroskopia
Buraq- pozytywna beta
Ewik - iui
Katharina - stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was:)

Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczeta :-)
Buraq
Siemka dziewczyny:)
wczoraj mialam iui, trzecie, juz ostatnie, jakos nawet pisac mi sie nie chciało, bo dwa pecherzyki 14 i 18 a endo tylko 5,2 wiec raczej to tylko formalnosc.. :( potem robimy sobie przerwę.. a po wakacjach bedziemy podchodzic do in vitro.. powiem Wam ze na nic nie liczę tym razem..

pozdrawiam Was wszystkie
miłego dnia:)

A czemu tak wczesnie Ci robili? Nie chcieli poczekac 1-2dni az podrosna?

Magda
Czy Ty juz wiesz kogo nosisz pod sercem? :-), ktory to tydzien?

Aniko.
A Ty w ktorym tyg?

Pisze z kom i nie widze suwaczkow :-)

Pozdrawiam cala reszte :-*

reklama
Kredzia, głupie my. Ja sobie wkręciłam, że od kosmetyków chemia mi się w organizmie kumuluje i przestałam używać balsamów do ciała, na cellulit, itp. Co Ty na to? Człowiek głupieje z tego nieszczęścia...

Do góry