reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Aniko, Madziu, M26, Vadera - jak się czujecie ciężaróweczki na tych upałach?
Dziewczyny z innego wątku pisały, że są wyprzedaże ubrań ciążowych w h&m, c&a i mama...coś tammm :) Może ktoś - coś?
Marzenka, wakacje są!!! Koniec nauki ;) Wracaj do nas :)
Lumia, Kredka - jakie plany urlopowe?
Beti, jak w pracy po awansie? Słuchają się szefowej? ;)

Kto tu jeszcze zagląda ze starej gwardii?

Mamuśki pochłonięte obowiązkami...Stacy, Emenems, Niebajko?

CZERWIEC

28 - Lazurytka - usg
29 - Anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LIPIEC

1 - Marzen - podgląd
5 - Beti - histeroskopia

Ewik-iui
Katharina - stymulacja do ivf
Lumio, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85 :)

Ostatnia edycja:
Magnolia - ja podchodziłam do IUI 6 razy. Dwa pierwsze razy bez HSG ale to na moje życzenie, chociaż lekarz mówił że właśnie od tego powinno się zacząć. I tak jak pozostałe dziewczyny brałam leki po na ewentualne podtrzymanie ciąży. Jaki jest u Was problem?

Beti - oj przygotowuj się na macierzyński bo już nie długo :-D

Zuzik - kciuki za jutrzejsze szczepienia.

U nas chyba jakiś skok rozwojowy, Milenka już w nocy dała popalić, a dziś cały dzień zrzędliwa. Ani w łóżeczku, ani na rączkach. Nic jej nie pasuje. :errr: A mi pomysły się kończą jak ją czymś zainteresować.

Dziewczyny jeżeli któraś byłaby zainteresowana mogę podesłać Doxycyclinum TZF i Estrofem. Mi się nie przydadzą, a poco kupować jak i tak to wszystko to ogromne koszty.

Zuzik nie gniewam się :) ostatnio zaniedbalam kalendarz i siebie zresztą tez:/ dobrze że za tydzień fryzjer a 16 wesele mamy. Mam nadzieję że juz po transferze będę, chociaż boję się planować .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mimo, że u nas to początek, upały dają w kość. Ale najgorzej było dziś mimo braku słońca. Cisnienie jak zombie na głodzie. W pionie mega zawroty głowy. Poza tym ok. Chociaż w gorszych chwilach chciałabym aby pasożyt był już cały i zdrowy na świecie. A tu jeszcze tyle przed nami.
Pozdrawiam wszystkie chłodno ;)

Do góry