reklama
kredka82
Fanka BB :)
Stacy dziekuje ze pytasz:-* w tych sprawach to nic nie slychac .. a poza tym to wszystko dobrze:-) jedynie to potrzebuje cos zeby tyle nie jesc... juz nie moge na siebie patrzec i caly czas cos jem.... moze jakies tabletki ale sama nie wiem co by bylo najlepsze:-( oczywiscie za po nastepnej @ wracan do cwiczen ale nie moge sobie poradzic z jedzeniem...
Nou nie dramatyzuj!!!!!!!!! Bedzie beta zrobiona to bedziemy soe albo cieszyc albo zastanawiac co dalej. Nie do konca rozumie dlaczego lekarz przy takich wynikach m mowi o nieplodnosci idiopatycznej? Bo na pierwszy rzut oka to problem w armii. Ale wiesz nawet w tak malym procencie moze byc zwyciezca:-)
Nou nie dramatyzuj!!!!!!!!! Bedzie beta zrobiona to bedziemy soe albo cieszyc albo zastanawiac co dalej. Nie do konca rozumie dlaczego lekarz przy takich wynikach m mowi o nieplodnosci idiopatycznej? Bo na pierwszy rzut oka to problem w armii. Ale wiesz nawet w tak malym procencie moze byc zwyciezca:-)
Nou powiedz M ze jesteś przyszła matka i nie może Cię stresować
U nas jest z diagnozą to samo, idiopatyczna a nasienie M też furory nie robi.
Przepraszam że malo pisze ale na budowie spędzam każda wolna chwile, dziś jeszcze w przedszkolu dzień rodziny a jutro jadę na weekend do stolicy na szkolenie:/
Pozdrawiam Was:*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jest z diagnozą to samo, idiopatyczna a nasienie M też furory nie robi.
Przepraszam że malo pisze ale na budowie spędzam każda wolna chwile, dziś jeszcze w przedszkolu dzień rodziny a jutro jadę na weekend do stolicy na szkolenie:/
Pozdrawiam Was:*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Aniko, jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć w "ubrankowej" sprawie wyprawkowej... Słynne, praktyczne i niezastąpione body (zapinane w kroczku) - jeżeli masz możliwość kupuj "kopertowe", a nie zakładane przez główkę. O jaki do świetny wynalazek Nie wiedząc, kupiłam sporo takich zwykłych, a że niedoświadczona ze mnie mama, systematycznie wymieniam na kopertowe. Mama spokojna i Adaś się nie denerwuje, że mu coś przez głowę się ubiera. Przynajmniej na początku, bo teraz już śmigamy z t-shirt'ami przez głowę (ale teraz ta główeczka już jest stabilna )Diore, gratuluję Ci i życzę zdrowej i spokojnej ciązy :*
Lumio, u nas dobrze. rośniemy po badaniach połówkowych pozytywne wiesci, teraz czekamy na kolejne badania, a w międzyczasie zakonczenie szkoły przez moich gimnazjalistów, zajecia na studiach i inne sprawy, wiec się dzieje powoli kompletujemy wyprawkę, powoli...
jak sprawy u CIebie? na jakim jestes etapie?
pozdrawiam Was wszytskie
Jakby co, służę radą na priv, żeby Wam tu nie zaśmiecać
Aniko, gdzie mogę Poleńkę zobaczyć?
stacy
Popieram Zuzik co do body. TYLKO kopertowe Jakie to ułatwienie dla niedoświadczonej mamy, a i dziecko jest spokojne. My mieliśmy różne i różnie było Jak była mniejsza nie dość że ja się bałam to ona tego nie lubiła. Dziś już z z większym spokojem zakładam te przez główkę. Przecież nie wyrzucę nowych ubranek.
Kredko - w kwesti jedzenia nie wiem co Ci doradzić, bo ja sama zawsze zajadam stres. Aczkolwiek wykorzystując lato, staram się jeść zdrowo.
Kredko - w kwesti jedzenia nie wiem co Ci doradzić, bo ja sama zawsze zajadam stres. Aczkolwiek wykorzystując lato, staram się jeść zdrowo.
Hej Dziewczyny wiem, że być może za wcześnie panikuje ale po prostu znowu mam to przeczucie, że się nie udało Miałam ciężką noc... Nie mogłam spać, mam napuchnięte oczy od płaczu, i nie mam żadnego pomysłu co dalej...
Kredko gin mówi o tej niepłodności idiopatycznej bo przy tej iui wyniki M po preparatyce były rewelacyjne i, że z gorszymi się udaje... Więc jeśli nic z tego nie wyjdzie to znaczy że coś u mnie jest nie tak
Kredko gin mówi o tej niepłodności idiopatycznej bo przy tej iui wyniki M po preparatyce były rewelacyjne i, że z gorszymi się udaje... Więc jeśli nic z tego nie wyjdzie to znaczy że coś u mnie jest nie tak
zuzik85
Nou...obiecałaś, że będziesz wierzyć i co wyprawiasz? Jakbyś nie była w ciąży to bym Ci tyłek sprała za to pesymistyczne myślenie!!!!
Jak nie zaczniesz myśleć pozytywnie i kochać tej istotki "od już, teraz" to wiesz... Kochaj ją! i dla niej myśl pozytywnie!
Jak nie zaczniesz myśleć pozytywnie i kochać tej istotki "od już, teraz" to wiesz... Kochaj ją! i dla niej myśl pozytywnie!
vadera
Witaj Diore i gratulacje. Napisz najlepiej jeszcze raz , że udało się za 1 razem, żeby Kath zaczęła wierzyć
Buraq i Nou: Trzymam kciuki, to jest dobry rok mówię wam. I tylko tego się trzymajcie.
I się jeszcze "Pochwalę" inwentarzem: u nas też 2x2. My i dwie ogoniaste. Dwie przyszłe niańki jak nic.
Lecim zobaczyć jak nasz fasolka rośnie. Małe kciuki proszę
Buraq i Nou: Trzymam kciuki, to jest dobry rok mówię wam. I tylko tego się trzymajcie.
I się jeszcze "Pochwalę" inwentarzem: u nas też 2x2. My i dwie ogoniaste. Dwie przyszłe niańki jak nic.
Nou ja też ciagle pamiętam jak obiecywałaś, że teraz się postarasz bardziej pozytywnie podejść do iui więc my Cię tu pilnujemy Przecież na razie nie ma co płakać! po co tak się denerwujesz? Przecież to szkodzi Tobie i Twoim jajkom
Vadera trzymam kciuki!
i za resztę też pozdrawiam Was wszystkie
Vadera trzymam kciuki!
i za resztę też pozdrawiam Was wszystkie
reklama
katharina203
No milo jest takie cos czytac bo wtedy marze ze moze mi tez sie uda...Witaj Diore i gratulacje. Napisz najlepiej jeszcze raz , że udało się za 1 razem, żeby Kath zaczęła wierzyć
A narazie 1 op antykoncepcji skonczone
Podziel się: