reklama
kredka82
Fanka BB :)
Buraq a co z kotkiem?:-(
Nou dziewczyny juz wszystko powiedzialy - ta iui jest udana i tego sie trzymamy!!!
Zyzik az niewiarygodne jak ten czas leci... ucaluj malenstwo:-*
M26 no fajnie ze sie odezwalas i prosze czesciej:-* i napisz mi co Ci lekarz powiedzial bo ja tematem nadczynnosci zainteresowana a nie ma kto pomoc. A jakie Ci wyniki wyszly?
Marzen Twoje bocki zuzikowi przyniosly wiec ona Ci go daje w prezencie:-)
Diore gratulacje:-* cudowne wiesci:-)
Lumia :-*
Nou dziewczyny juz wszystko powiedzialy - ta iui jest udana i tego sie trzymamy!!!
Zyzik az niewiarygodne jak ten czas leci... ucaluj malenstwo:-*
M26 no fajnie ze sie odezwalas i prosze czesciej:-* i napisz mi co Ci lekarz powiedzial bo ja tematem nadczynnosci zainteresowana a nie ma kto pomoc. A jakie Ci wyniki wyszly?
Marzen Twoje bocki zuzikowi przyniosly wiec ona Ci go daje w prezencie:-)
Diore gratulacje:-* cudowne wiesci:-)
Lumia :-*
Diore mój M też ma słabą morfologie, też tylko 2 % żywych plemniorów. Po poprzedniej iui i wczorajszej nasz gin mówi, że idziemy w kierunku niepłodności idiopatycznej czy jakoś tak z mojej strony. Bo wczoraj wyniki M po preparatyce były super i jeśli się nie uda to coś ze mną musi być nie tak. Powoli godzimy się z myślą o in vitro jednak problem tkwi w pieniądzach, których nie mamy
Buraq jak tam?
Pozdrawiam zaciążone, staraczki i mamusie :*
Buraq jak tam?
Pozdrawiam zaciążone, staraczki i mamusie :*
zuzik85
Fanka BB :)
Diore, witaj!
Gratulacje Kochana! Super, że się odezwałaś. Potrzebne nam takie "przypadki" jak Ty. Pozwalają wierzyć, że warto walczyć. Bo warto!
Kredko, dziękujemy za całuski <3
Marzen, rezerwuję boćka
Nouvelle, a może coś z immunologią szwankuje?... Chyba przy ifv badają? (dziewczyny może się wypowiedzą) Lumia robi immuno, może coś podpowie?
(A zresztą po co Ci to, skoro IUI się udała... )
Gratulacje Kochana! Super, że się odezwałaś. Potrzebne nam takie "przypadki" jak Ty. Pozwalają wierzyć, że warto walczyć. Bo warto!
Kredko, dziękujemy za całuski <3
Marzen, rezerwuję boćka
Nouvelle, a może coś z immunologią szwankuje?... Chyba przy ifv badają? (dziewczyny może się wypowiedzą) Lumia robi immuno, może coś podpowie?
(A zresztą po co Ci to, skoro IUI się udała... )
Chciałabym by tak było Zuzik, ale muszę patrzyć też realnie na stan rzeczy, w którym obecnie się znajdujemy. W każdym razie na razie jeśli się nie udała ta iui to robimy przerwę ze względów finansowych... bo na in vitro nie mamy i nie wiem kiedy mieć będziemy... jeśli chodzi o szukanie dalszych przyczyn to Gin powiedział, że jakby co to mamy zebrać kasę i wrócić i on nami już pokieruję- ustalimy co i jak, i będziemy działać dalej. Mam nadzieję, że do tego czasu nie zmienią tylko znów ustawy o in vitro... W tym momencie i tak gin powiedział, że jesteśmy w głupiej sytuacji bo mogą nam zapłodnić tylko 6 jaj i podać tylko jedno.... (podobno takie przepisy jak jest się przed 35 rokiem życia...)
Tak teraz poczytałam o tej niepłodności immunologicznej i przede wszystkim są to te p/ciała przeciw plemnikowe- to mieliśmy obydwoje badane i wszystko jest ok. Doczytałam też, że mogą to być również te kardiolipinowe sprawy, które również badałam i wszystko jest ok. Lumio coś więcej możesz mi napisać o tej immunologii??
Nou myślimy pozytywnie, uda się! Obiecywałaś !! ;P
My testujemy pojutrze, dopiero wieczorem będę wiedziała, to napiszę, na nic się nie nastawiam, ani dobrze ani źle.. Moje myśli i tak ostatnio krążą obok naszego małego członka stada, czuje się już lepiej i zaczęła jeść więc mam nadzieję że mnie teraz nie zostawi (ma już 14 lat, ale to jeszcze nie tak dużo jak na kota). Miała objawy neurologiczne i nikt nie wiedział dlaczego, to już ciągnie się od 6 tygodni tylko teraz miała pogorszenie Trafiliśmy w końcu do kociego neurologa i leczenie daje efekty Wiem, że pewnie pomyślicie, że to tylko kot, ale stado to stado, nasze składa się z ludzkiej dwójki i kociej dwójki (z czego tylko TZ jest samcem ) Marzymy żeby było 3 + 2 )) Dowiemy się w piątek, może teraz się uda ...
Miłego dnia dziewczyny!
Ps. Diore gratulacje!
My testujemy pojutrze, dopiero wieczorem będę wiedziała, to napiszę, na nic się nie nastawiam, ani dobrze ani źle.. Moje myśli i tak ostatnio krążą obok naszego małego członka stada, czuje się już lepiej i zaczęła jeść więc mam nadzieję że mnie teraz nie zostawi (ma już 14 lat, ale to jeszcze nie tak dużo jak na kota). Miała objawy neurologiczne i nikt nie wiedział dlaczego, to już ciągnie się od 6 tygodni tylko teraz miała pogorszenie Trafiliśmy w końcu do kociego neurologa i leczenie daje efekty Wiem, że pewnie pomyślicie, że to tylko kot, ale stado to stado, nasze składa się z ludzkiej dwójki i kociej dwójki (z czego tylko TZ jest samcem ) Marzymy żeby było 3 + 2 )) Dowiemy się w piątek, może teraz się uda ...
Miłego dnia dziewczyny!
Ps. Diore gratulacje!
Ostatnia edycja:
Buraq trzymam kciuki za Twoją betę. A co do kici to nasze stado też składa się z ludzkiej dwójki i kota i też na chwilę obecną nie wyobrażam sobie żeby mogło mu się coś stać. To mój kochany futrzak, który wypełnia w jakieś tam części pustkę w moim życiu.
CZERWIEC
10- Buraq- beta Hcg i wizyta gin
13- Marzen - wizyta u gin
20-Nouvelle- pozytywna beta
28- Lazurytka -usg
29-Anika-wizyta u gin prowadzącego ciążę
Katharina- stymulacja do ivf
Ewik- Hsg
Lumio, Kredko czekamy na Was
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać
10- Buraq- beta Hcg i wizyta gin
13- Marzen - wizyta u gin