reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mamuśki nasze, teraz każdego dnia Wasze Maleństwa pewnie będą Was zaskakiwać czymś nowym :) i tak przez wieeeele lat :p

Katharino wiesz sama chyba, że Twoja teściowa jest jaka jest i nie powinnaś jej słuchać. Po co Ci podcina skrzydła....fakt faktem wszystkie mamy tu trudną drogę do przejścia, ale póki jest nadzieja trzeba walczyć !

Kredko brawo Ty z fajkami !! U mnie i mojego męża już 9 miesięcy bez papierosa (tzn. mój M w tym czasie dwa zapalił ) :)

Buraq w takim razie czekamy na wynik &&

Aniko nie mogę napatrzeć się na Twój suwaczek :p

Zuzik pisała o @, ciekawa jestem kiedy do mnie też zawita. Dziś odwiedziłam lekarza pierwszego kontaktu i wzięłam skierowanie na podstawowe badania zobaczyć jak organizm się ogarnął no i żeby mieć na wizytę w przyszłym tygodniu. Miłego dnia Kochane, a ja zmykam pobiegać :)

Witam!
Aniko, właśnie nie karmię piersią dlatego myślałam, że ani się obejrzę jak ta wredota @ przyjdzie. A tu takie zaskoczenie ;) a gin na wizycie poporodowej chciał mi antyki przepisać. Zareagowałam śmiechem bo czlowiek tyle walczył a teraz miałabym świadomie i dobrowolnie stosować antykoncepcję hormonalną...
Ja wybrałam urlop rodzicielski. Jestem z małym do 13 marca 2017 roku. Mam taką pracę, że mogę sobie na to pozwolić.
Też zdecydowaliśmy, że będziemy szczepić "po staremu". Każda forma ma swoje plusy i minusy i to my bierzemy za to odpowiedzialność.
Aniko, wszystkiego dobrego dla ciebie i cudu pod twoim sercem. Rosnijcie zdrowo. Na kiedy masz termin porodu z om?

Buraq, też trzymam kciuki. Ale pamiętaj, że tak czy tak wynik musisz powtorzyć. I nie martw się jeżeli beta nie wyjdzie mega wysoka, bo to jednak trochę wcześnie.

Buraq &&&&&&&&&&&.... :(

A ja dziewczyny trochę się stresuję przed jutrem... tak strasznie chciałabym żeby się udało... robię różne rzeczy żeby tylko nie myśleć i wciąż powtarzam sobie, że będzie co będzie... :errr:

ja niestety negatywnie:( idę sobie popłakać

buraq, to za wczesnie. wynik nie jest wiarygodny. przecież Ty miałas inseminację! dziewczyny po ivf i transferze 2-3 dniowych zarodków robią najwczesniej w 10dniu po transferze. przy iui powinno to być 14 dni od zabiegu.
otrzyj łzy i powtórz badanie w poniedziałek. koniecznie :)

reklama
Do góry