reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mamuśki nasze, teraz każdego dnia Wasze Maleństwa pewnie będą Was zaskakiwać czymś nowym :) i tak przez wieeeele lat :p

Katharino wiesz sama chyba, że Twoja teściowa jest jaka jest i nie powinnaś jej słuchać. Po co Ci podcina skrzydła....fakt faktem wszystkie mamy tu trudną drogę do przejścia, ale póki jest nadzieja trzeba walczyć !

Kredko brawo Ty z fajkami !! U mnie i mojego męża już 9 miesięcy bez papierosa (tzn. mój M w tym czasie dwa zapalił ) :)

Buraq w takim razie czekamy na wynik &&

Aniko nie mogę napatrzeć się na Twój suwaczek :p

Zuzik pisała o @, ciekawa jestem kiedy do mnie też zawita. Dziś odwiedziłam lekarza pierwszego kontaktu i wzięłam skierowanie na podstawowe badania zobaczyć jak organizm się ogarnął no i żeby mieć na wizytę w przyszłym tygodniu. Miłego dnia Kochane, a ja zmykam pobiegać :)

Witam!
Aniko, właśnie nie karmię piersią dlatego myślałam, że ani się obejrzę jak ta wredota @ przyjdzie. A tu takie zaskoczenie ;) a gin na wizycie poporodowej chciał mi antyki przepisać. Zareagowałam śmiechem bo czlowiek tyle walczył a teraz miałabym świadomie i dobrowolnie stosować antykoncepcję hormonalną...
Ja wybrałam urlop rodzicielski. Jestem z małym do 13 marca 2017 roku. Mam taką pracę, że mogę sobie na to pozwolić.
Też zdecydowaliśmy, że będziemy szczepić "po staremu". Każda forma ma swoje plusy i minusy i to my bierzemy za to odpowiedzialność.
Aniko, wszystkiego dobrego dla ciebie i cudu pod twoim sercem. Rosnijcie zdrowo. Na kiedy masz termin porodu z om?

Buraq, też trzymam kciuki. Ale pamiętaj, że tak czy tak wynik musisz powtorzyć. I nie martw się jeżeli beta nie wyjdzie mega wysoka, bo to jednak trochę wcześnie.

Buraq &&&&&&&&&&&.... :(

A ja dziewczyny trochę się stresuję przed jutrem... tak strasznie chciałabym żeby się udało... robię różne rzeczy żeby tylko nie myśleć i wciąż powtarzam sobie, że będzie co będzie... :errr:

ja niestety negatywnie:( idę sobie popłakać

buraq, to za wczesnie. wynik nie jest wiarygodny. przecież Ty miałas inseminację! dziewczyny po ivf i transferze 2-3 dniowych zarodków robią najwczesniej w 10dniu po transferze. przy iui powinno to być 14 dni od zabiegu.
otrzyj łzy i powtórz badanie w poniedziałek. koniecznie :)

reklama
Do góry