reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny kochane, nie uda mi się ogarnąć wszystkiego chociaż obiecuje nadrobić.

Madziu - gratuluję cudownego widoku jakim jest serduszko.

Lumia - brak taktu u nie których ludzi, jest powalający. Najgorsze jest to, że w jakimś stopniu sami to przeżyli. Nie wiem czy takie chwile idą w zapomnienie, jak w końcu pojawi sie upragnione dziecko?

Aniko - to już prawie 15 tyd. Jak się czujesz?

Zuzik, NIebajko - co u Was?

Kamisiu - całym sercem jestem dzisiaj z Tobą, bądź dzielna. Dużo siły dla Was.

Pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn.
Stacy, co u nas? Walczymy z brzuszkiem, żeby nie bolał. Czasami mały pręży się, robi czerwony i po chwili puszcza bączki... Dajemy mu kropelki na wzdęcia. Oprócz tego, zaczyna wymuszać noszenie na rękach, a ja...nie umiem mu odmówić. Wiem, że wkrótce tego pożałuję... Powoli dobijamy do 5 kg. Wychodzimy już na spacery. Ale jak się przewietrzy to śpi dłużej, później łapczywie zjada mleko i pomimo, że mu się odbije to czasami brzuszek zaboli... Wtedy jest trochę płaczu, a ja zrobiłabym wszystko, żeby mu ulżyć... Ehhh...
Stacy, a jak u was sprawy brzuszkowe?

KWIECIEŃ

6- M26- BETA i progesteron
13- M26.- BETA i progesteron
14- Marzen- beta
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta

CZERWIEC
Ewik- hsg

Kamisiu - będę się modlić, łzy same poleciały. Wasz aniołek na pewno będzie nad Wami czuwał.

Zuzik - u nas z brzuszkiem podobnie. Mała się pręży i robi czerwona i puszcza bączka z tym że nie zawsze i za chwilę jest to samo. Co dajesz Adasiowi na wzdęcia? Mi powiedziano że mała jest za mała by cokolwiek podawać. U nas jest problem jeszcze z ulewaniem, chociaż też nie za każdym razem. Narazie śpi w rożku na boku, ale trzeba z tego zrezygnować bo pogoda dopisuje. I na samą myśl że się zakrztusi albo co doprowadza mnie do obłędu. My mamy już 3 kg, także rosniemy powoli. :-) my też mieliśmy nie nosić małej ale jak jej tu nie wziąć na ręce jak tak okropnie płacze.

Kamisiu, pomodle się za Waszego Aniołka. Jesteście wspaniałymi rodzicami i Wasz Synek na pewno to czuł. Mocno Cie przytulam i zycze wielu sil :* bardzo Wam współczuję i mam nadzieję,że los Was wynagrodzi,a w małym Aniolku zawsze będziecie mieć opiekę...

Dziewczyny znów mam do Was pytanie :happy2: zamęczę Was, ale może akurat któraś z tym się spotkała. Mój gin dał mi jeszcze skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipinowych IgM odebrałam dziś wynik i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Bo wyszedł 12,9 a zakres mówi 12,5- 20,00 wynik wątpliwy. Coś wiecie w tym temacie?

reklama
Kamisiu tak bardzo mi przykro i smutno:-( [*] [*] [*]
Pewno nic nie pocieszy Was teraz wiec dodam tylko ze lacze sie z Wami w bolu:-(

Do góry