reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Stacy, co u nas? Walczymy z brzuszkiem, żeby nie bolał. Czasami mały pręży się, robi czerwony i po chwili puszcza bączki... Dajemy mu kropelki na wzdęcia. Oprócz tego, zaczyna wymuszać noszenie na rękach, a ja...nie umiem mu odmówić. Wiem, że wkrótce tego pożałuję... Powoli dobijamy do 5 kg. Wychodzimy już na spacery. Ale jak się przewietrzy to śpi dłużej, później łapczywie zjada mleko i pomimo, że mu się odbije to czasami brzuszek zaboli... Wtedy jest trochę płaczu, a ja zrobiłabym wszystko, żeby mu ulżyć... Ehhh...Dziewczyny kochane, nie uda mi się ogarnąć wszystkiego chociaż obiecuje nadrobić.
Madziu - gratuluję cudownego widoku jakim jest serduszko.
Lumia - brak taktu u nie których ludzi, jest powalający. Najgorsze jest to, że w jakimś stopniu sami to przeżyli. Nie wiem czy takie chwile idą w zapomnienie, jak w końcu pojawi sie upragnione dziecko?
Aniko - to już prawie 15 tyd. Jak się czujesz?
Zuzik, NIebajko - co u Was?
Kamisiu - całym sercem jestem dzisiaj z Tobą, bądź dzielna. Dużo siły dla Was.
Pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn.
Stacy, a jak u was sprawy brzuszkowe?
stacy
Kamisiu - będę się modlić, łzy same poleciały. Wasz aniołek na pewno będzie nad Wami czuwał.
Zuzik - u nas z brzuszkiem podobnie. Mała się pręży i robi czerwona i puszcza bączka z tym że nie zawsze i za chwilę jest to samo. Co dajesz Adasiowi na wzdęcia? Mi powiedziano że mała jest za mała by cokolwiek podawać. U nas jest problem jeszcze z ulewaniem, chociaż też nie za każdym razem. Narazie śpi w rożku na boku, ale trzeba z tego zrezygnować bo pogoda dopisuje. I na samą myśl że się zakrztusi albo co doprowadza mnie do obłędu. My mamy już 3 kg, także rosniemy powoli. :-) my też mieliśmy nie nosić małej ale jak jej tu nie wziąć na ręce jak tak okropnie płacze.
Zuzik - u nas z brzuszkiem podobnie. Mała się pręży i robi czerwona i puszcza bączka z tym że nie zawsze i za chwilę jest to samo. Co dajesz Adasiowi na wzdęcia? Mi powiedziano że mała jest za mała by cokolwiek podawać. U nas jest problem jeszcze z ulewaniem, chociaż też nie za każdym razem. Narazie śpi w rożku na boku, ale trzeba z tego zrezygnować bo pogoda dopisuje. I na samą myśl że się zakrztusi albo co doprowadza mnie do obłędu. My mamy już 3 kg, także rosniemy powoli. :-) my też mieliśmy nie nosić małej ale jak jej tu nie wziąć na ręce jak tak okropnie płacze.
anika11
Kamisiu, pomodle się za Waszego Aniołka. Jesteście wspaniałymi rodzicami i Wasz Synek na pewno to czuł. Mocno Cie przytulam i zycze wielu sil :* bardzo Wam współczuję i mam nadzieję,że los Was wynagrodzi,a w małym Aniolku zawsze będziecie mieć opiekę...
Dziewczyny znów mam do Was pytanie zamęczę Was, ale może akurat któraś z tym się spotkała. Mój gin dał mi jeszcze skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipinowych IgM odebrałam dziś wynik i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Bo wyszedł 12,9 a zakres mówi 12,5- 20,00 wynik wątpliwy. Coś wiecie w tym temacie?
reklama
Podziel się: