reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny kochane, nie uda mi się ogarnąć wszystkiego chociaż obiecuje nadrobić.

Madziu - gratuluję cudownego widoku jakim jest serduszko.

Lumia - brak taktu u nie których ludzi, jest powalający. Najgorsze jest to, że w jakimś stopniu sami to przeżyli. Nie wiem czy takie chwile idą w zapomnienie, jak w końcu pojawi sie upragnione dziecko?

Aniko - to już prawie 15 tyd. Jak się czujesz?

Zuzik, NIebajko - co u Was?

Kamisiu - całym sercem jestem dzisiaj z Tobą, bądź dzielna. Dużo siły dla Was.

Pozdrowienia dla pozostałych dziewczyn.
Stacy, co u nas? Walczymy z brzuszkiem, żeby nie bolał. Czasami mały pręży się, robi czerwony i po chwili puszcza bączki... Dajemy mu kropelki na wzdęcia. Oprócz tego, zaczyna wymuszać noszenie na rękach, a ja...nie umiem mu odmówić. Wiem, że wkrótce tego pożałuję... Powoli dobijamy do 5 kg. Wychodzimy już na spacery. Ale jak się przewietrzy to śpi dłużej, później łapczywie zjada mleko i pomimo, że mu się odbije to czasami brzuszek zaboli... Wtedy jest trochę płaczu, a ja zrobiłabym wszystko, żeby mu ulżyć... Ehhh...
Stacy, a jak u was sprawy brzuszkowe?

KWIECIEŃ

6- M26- BETA i progesteron
13- M26.- BETA i progesteron
14- Marzen- beta
20 - Anika - wizyta u gin prowadzącej
25- M26- wizyta

CZERWIEC
Ewik- hsg

Kamisiu - będę się modlić, łzy same poleciały. Wasz aniołek na pewno będzie nad Wami czuwał.

Zuzik - u nas z brzuszkiem podobnie. Mała się pręży i robi czerwona i puszcza bączka z tym że nie zawsze i za chwilę jest to samo. Co dajesz Adasiowi na wzdęcia? Mi powiedziano że mała jest za mała by cokolwiek podawać. U nas jest problem jeszcze z ulewaniem, chociaż też nie za każdym razem. Narazie śpi w rożku na boku, ale trzeba z tego zrezygnować bo pogoda dopisuje. I na samą myśl że się zakrztusi albo co doprowadza mnie do obłędu. My mamy już 3 kg, także rosniemy powoli. :-) my też mieliśmy nie nosić małej ale jak jej tu nie wziąć na ręce jak tak okropnie płacze.

Kamisiu, pomodle się za Waszego Aniołka. Jesteście wspaniałymi rodzicami i Wasz Synek na pewno to czuł. Mocno Cie przytulam i zycze wielu sil :* bardzo Wam współczuję i mam nadzieję,że los Was wynagrodzi,a w małym Aniolku zawsze będziecie mieć opiekę...

Dziewczyny znów mam do Was pytanie :happy2: zamęczę Was, ale może akurat któraś z tym się spotkała. Mój gin dał mi jeszcze skierowanie na badanie przeciwciał antykardiolipinowych IgM odebrałam dziś wynik i nie wiem czy mam się martwić czy nie. Bo wyszedł 12,9 a zakres mówi 12,5- 20,00 wynik wątpliwy. Coś wiecie w tym temacie?

reklama
Kamisiu tak bardzo mi przykro i smutno:-( [*] [*] [*]
Pewno nic nie pocieszy Was teraz wiec dodam tylko ze lacze sie z Wami w bolu:-(

Do góry