reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Moze to nie odpowiednia pora dzis ale ma pytanie. Dziewczyny mam pcos i biore dwa razy dziennie siofor 850 (metformina) i zastanawiam sie czy to nie jest dla mnie za duzo. Duzo dziewczyn chudnie przy metforminie a ja odkad dostalam ta wieksza dawke to tyje. Bardzo duzo. Cwicze i trzymam sie diety a i tak tyje. Nie wiem co robic...

Nie wiem gdzie zapytać,więc piszę do Was.
Jak już pisałam,przed ślubem schudłam 6 kg,teraz mam je spowrotem.
Czy starając sie o dziecko mogę zastowoć dietę kopenhadzką?
Jest ponoć bardzo wyniszczająca,bo spozywa sie tylko 900 kalorii dziennie,nie znam sie pomożecie? Mogę czy lepiej nie?

Nie wiem gdzie zapytać,więc piszę do Was.
Jak już pisałam,przed ślubem schudłam 6 kg,teraz mam je spowrotem.
Czy starając sie o dziecko mogę zastowoć dietę kopenhadzką?
Jest ponoć bardzo wyniszczająca,bo spozywa sie tylko 900 kalorii dziennie,nie znam sie pomożecie? Mogę czy lepiej nie?

Chyba słabo ... To dieta oczyszczająca no i coz dosc wymagająca .. Jak masz ochote na wołowine z pomidorami i szpinakiem przez dwa tygodnie ... :p a potem co planujesz ? Bo to najwazniejsze

Beti noe rob jej!! To syf! Ja jak mloda bylam to raz zrobilam i zemdlalam po kilku dniach a do dzisiaj mam lekkie obrzydzenie do brokulow... ja Ci powiem jedno, ja przeszlam tyle durnych diet itd i tylko cwiczenia i brak slodyczy i w miare zdrowe jedzenie dzialaja. Po kazdej diecie masz jojo chocby nie wiem co!

Beti, lepiej zbilansowana dieta, 5 posilow dziennie. Może warto ograniczyć gluten, cukier. Ja taka stosuje na wyregulowanie hormonów itp, a dodatkowo zjechalam kilka kilogramów.

Odradzalabym drastyczne kroki. Raczej nic dobrego to nie przyniesie.

Kathatina, nie pomogę, nie znam się.

reklama
Kamisiu,
Poryczałam się...tak bardzo mi przykro...Kamisiu jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc również służę pomocą...moge podać nr tel.
Kochana:-( :(:-( :(:-( :( tulę Cię mocno:*

Do góry