reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen, a jak Ci minął dzień w pracy? fizycznie dobrze się czujesz?

Lumio, też miałam takie przemyslenia jak Ty. ze mam dosyc, ze dla swojego zdrowia i fizycznego i psychicznego powinnam odpuscic, ale łapałam się na tym, że nawet jak teoretycznie był miesiac, w którym się nie staralismy, to i tak myśli krązyły wokół jednego. nie ma dobrego wyjscia z tej sytuacji. a u Ciebie jest to podwójnie trudne, bo powinnaś być obstawiona lekami od samego początku ciazy, wiec tym bardziej co miesiac zastanawiasz się, czy przypadkiem się nei udało.
bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję, że kolejnym razem się uda, ale tak naprawdę uda i wszytsko co złe pójdzie w zapomnienie. ściskam Cię mocno :*

Aniko dziś akurat prowadziłam rewalidacje więc ok . Jutro z przedszkolakami do kina jedziemy, będzie odlot :p fizycznie jest ok poza brzuchem który boli od wkluc.

Aniko dziś akurat prowadziłam rewalidacje więc ok . Jutro z przedszkolakami do kina jedziemy, będzie odlot :p fizycznie jest ok poza brzuchem który boli od wkluc.

no to atrakcji Ci nie brakuje ;)

masz prolutex? polecam dopytac w aptece o jak najciensze i jak najkrótsze igły, za któms razem udało mi się takie dostac i wizja 3cm igły odeszła w zapomnienie ;)

a ja dzisiaj byłąm na praktykach, takie uczone będzie moje dziecię :)

Kredko pewnie ze chciałabym pozytywna betę. A co będzie i jakie mam przeczucia to inna sprawa.
Chyba w przyszly wtorek zrobie to by bylo po 10 dniach rowno.

Ostatnia edycja:
Madziu
:-*

Aniko,
Dokladnie tak jak napisalas. Nic dodac, nic ujac! No coz takie to zycie niestety jest.

Ale powiem Wam, ze jednak wyrzucenie z siebie, tego co gniecie nasze serducho, to dobre lekarstwo :-) Dzis juz inaczej do tego podchodze :-) teraz sie stymuluje, a martwic sie bede pozniej.
Dziekuje, ze mnie wysluchalyscie, jestescie cudowne :-*

A tak swoja droga to powiem Wam jaka dzis mialam rozmowe.
Przychodzi pracownik, ktorego spotkala smierc najblizszej osoby. I tak od slowa do slowa.....mowi mi,
"A ty kiedy dzieci, pamietaj kariera kariera, ale Ty zacznij sie starac"

reklama
Ze to nie bylo 1raz, nie wytrzymalam i powiedzialam, ze juz 3dzieci mam!
Zdebial, a za chwile powiedzial "tak cos przeczuwalem"
I co, ze tez dlugo sie starali i ze pierwsze poronila w pozniej ciazy i w ogole ,dlatego maja jedno....
No szlak mnie wewnetrzmie trafil i sobie pomyslam, i ty po czyms takim, tak do mnie wyskakujesz :-\
No ale z uwagi na jego syt ugryzlam sie w jezyk....
Ale i tak mu kiedys powiem...

Do góry