reklama
katharina203
Fanka BB :)
Marzen nie mysl o tym...zobacztsz te dwa babelki wystarcza
Pyreczka
Co nie przedłuża? Kochana przecież Ty już zaciązonaKredko niby tak ale wiesz jaki człowiek zachlanny :/ zawsze byłoby po kogo wrócić a teraz powiem szczerze z kasą krucho, umowy mi nie przedluza :/
zuzik85
Niebajko, sab simplex zamawiałaś czy kupowałaś w aptece? Jak stosowałaś u Sarenki?
Szybkie pozdrowienia dla wszystkich :***
Szybkie pozdrowienia dla wszystkich :***
MagdaM33
Dziękuję Wam. Ale się cieszę, liczyłam na ok 150, a tu tyle. Napisałam już lekarzowi, zobaczymy kiedy mam przyjść na wizytę.
super jak jest więcej.
marzen podziwiam że nie zadzwoniłaś. moim zdaniem embriolog powinien zadzwonić z każdą informacją. a jak się czujesz, mam nadzieję, że masz troszkę więcej pozytywnych myśli. a umowę muszą ci przedłużyć do dnia rozwiązania a później świadczenia z zusu będą szły więc luz
Madziu dziś na szczęście w pracy byłam i szybko zajelam się czymś pożytecznym. Mieli dzwonić jeśli przezyl czy mają go mrozic. Może lepiej ze nie zadzwonili bo przykro by było usłyszeć ze go nie ma.
Kminie skąd kasę wziąć dalej ale mój M siła spokoju mówi oczekaj za 10 dni będziemy się martwić jak coś ".
Kminie skąd kasę wziąć dalej ale mój M siła spokoju mówi oczekaj za 10 dni będziemy się martwić jak coś ".
reklama
Podziel się: