reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda, marzen, myślami Wami :*

M26, jak sytuacja u Ciebie?

Kredki, w zasadzie cykle masz regularne i szkoda by bylo, gdyby coś się tam pomoeszalo. Trudno powiedziec. Przemysl propozycje Inis o dluzszym pobycie w Pl. Moglabys przyjechac na pocaatku @ i caly cykl (a przynjamniej polowe) monitorowac i dobrze przygotowac się do zabiegu. Unikniesz stresu związanego z owulacja itp
Kibicuje!

Beti, a Ty masz coś w planach?

Lumio??

Dobrego dnia wszystkim :*

reklama
Madziu, marzen, M26 &&&&&&&&

Aniko moze to i jest pomysl tylko wtedy gdansk odpada bo co ja tam bede robic sama tyle czasu??? Wtedy musialabym kolejny raz zmienic klinike i zaczac wszystko w bielsku i zostac u rodzicow.. nie wiem sama co mam robic

Madzia, dobrych wieści życzę. &&&&
M26, jak plamienie dzisiaj? To pewnie efekt wgryzania się i meblowania... bo lekami jesteś obstawiona więc z tej strony nic zlego dziać się nie może.

Dziewczyny maja rację, kwas foliowy na receptę jest silniejszy i jak są wskazania, trzeba brać.

Beti, kochana, pisz do nas z tych krzaczorków. Masz już plan działania? Wiem, ze ciężko ruszyć ale ty jestes mega babka i dasz radę. Moze jakies badania w międzyczasie?

Kamisiu, przytulam mocno, myślę o was ciepło.
Niebajko. Stacy. ;**

Lumio, a jak u ciebie sprawy się mają?

Marzen, jak się czujesz?

Kredko, wiem ze szukasz okazji tanszych biletów, tylko czy manipulowanie cyklem i to na własną rękę nie wyrządzi wiecej szkody niż pożytku...?? Dupek moze cię rozregulowac i wtedy będzie jeszcze trudniej... wierzę że podejmiesz dobra dla ciebie decyzję; ) :)

Dziewczyny wpisujcie terminy do kalendarza, nawet te odlegle, szybciej wam czas minie, a my bedziemy wiedziec kiedy, za kogo kciukować ;) ;) ;)

U nas tylko dwa karmienia w nocy więc mamuśka wyspana i wypoczęta ;) wczorajsze oczekiwania na kupkę zakończone sukcesem.
Ciepłej soboty wszystkim życzę. Łapcie wiosenne promienie i witaminę d, bo ona działa anydepresyjnie.

Kredko ja mialam robione hsg w szpitalu i oni wymagali czystos pochwy ode mnie. Tylko ze dla nich taki wynik jest wazny tylko tydzien wiec robilam ja w srode. W czwartek wynik i stres czy czysto (za pierwszym razem grzybki) a w piątek hsg

Dziewczyny mam pytanie. Po tym moim krwiaku dostalam dwie miesiaczki pod rzad. Moja gin kazalam mi brac orgametril na wyciszenie jajnikow od 5 do 25 dc. Dzis jest 15dc i zamiast wyciszenia to bardzo mnie bola. W aumie to tak jak na @. Czy to normalne? Moze mi ktorac to wytlumaczyc?

Magda &&&&&&&&&&&&&&&&&
Kredka, ja też jeździłam do Gdańska, nocowałam, a przed pobraniem tydzień tam byłam na monitoringu, więc wiem jak to jest, ech. Opcje są dwie jeśli nie chcesz zmieniać kliniki. Można wynająć pokój na kwaterze w Gdańsku, nad morzem :) , poza sezonem można się z właścicielem dogadać co do ceny na parę tygodni i zaproponować rodzinie rotacyjne wizyty nad morzem: tydzień mamusia, tydzień babcia, tydzień siostra czy przyjaciółka - zleci, nie? Albo, jeśli Twoja klinika to IV to masz oddział we Wrocławiu i w Warszawie, to zawsze bliżej żeby skoczyć, nawet na kilka dni?

reklama
Cyt: "badanie czystosci przed hsg, ile to wcześniej się robi i ile się czeka na wyniki? Bo tutaj przy hsg mi nic nie robili?"

Jak nie robili to i parę problemów masz z głowy :)

Jak tutaj dziewczyny piszą co lekarz to inne podejście. W IV strasznie się certolą... Wpierw kazali mi posiew zrobić u siebie (w moim mieście), zrobiłam w Syn..o, ogólnopolska siec labów - wynik idealny. Pojechałam z nim do Wrocławia - nie jest idealny według lekarki, powtórka u nich - w ciągu 2 godzin wynik - nie jest idealnie, mogłoby być lepiej. Leki, kolejny miesiąc, wyprawa do Wrocławia - nie jest idealnie. Itd, znów kolejny miesiąc nie jest idealnie. W końcu lekarz mi zrobił wymaz z szyjki, mam wynik ale jest problem z konsultacja telefoniczną - nie mogę się doprosić informacji o koszcie konsultacji mailowej lub telefonicznej i numerze konta. Obsługa pacjenta mailowa we Wrocławiu w porównaniu z Gdańskiem jest tragiczna. I znów stoję w miejscu. A w ogóle to pierw musiałam usunąć polipa i 2 miesiące odczekać. I tak zleciało 5 miesięcy i nadal jestem w tym samym miejscu... A czas płynie...

Do góry