reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja rozumiem was...ale mam czas tylko do maja...kazdy nowy lekarz chce swoje od nowa badania...porobie...strace kase a moj M i tak wyjedziec przed jakakolwiek możliwa proba...teraz to nie ma sensu...ten rok musze odpuscic...
W pon ide na wizyte a potem daje spokoj...juz nie gledze...temat wyczerpany...
Dzieki dziewczyny za wszystkie rady...

reklama
Katharina wiec dalej wierzymy ze sie uda i zadne kombinacje nie beda potrzebne!!!!

Czy ktos ma kontakt z zuzik? Bo zaczynam sie martwic o nia. Przeciez by nas tak bez slowa nie zostawila???

Czy mozna sprawdzic kiedy byla ostatni raz na forum?? Bo moze nas tylko podczytuje a nie ma czasu napisac?? Bo to nie w jej stylu:-(

Przepraszam, że jeszcze pomęczę temat ale. Rok dla psychiki kobiety pragnącej dziecka to katastrofa i destrukcja. Masz badania męża, to wystarczy do złożenia depozytu nasienia. Jego nie ma a Ty sobie miesiąc po miesiącu działasz. Zanim maż wróci możesz być w ciąży! W końcu za coś się płaci takie ogromne sumy, za spokój i wygodę też. Ja do kliniki jeździłam ponad 400 km w jedną stronę, teraz niemal 200. Przemyśl to jeszcze...

Ewik wiem o co ci chodzi...ale moj gin zajmuje sie tylko nieplodnoscia...a problem jest taki ze ja nie reaguje ani na clo ani menopur meridol i fostimon...mialam tylko 2 stymulacje i nie mialam mozliwosci dostac wiecej lekow. Jak juz mowilam w miesiąc nie dam rady zmienic lekarza bo M pracuje ok 500km ode mnie i wraca tylko na sobote i nie zdazymy z badaniami. Trudno musze starania w tym roku odpuscic...
Ja jeszcze Letrozol bralalm

Ewik maz musi wrocic z misji bo tylko wtedy bede miec pieniadze na in vitro. Kiedys to mielismy w planach 3 iui a potem in vitro. Jeszcze na ta inseminacje to kase mamy. Ale na cala reszte to niestety najpierw musi zarobic

Katharina tak wlasnie pomyslalam ze to Was troche ogranicza... piepszona kasa... pewno wiele z nas juz dawno by w ciazy bylo gdyby nie to...

reklama
Dzień dobry :-)

Katharina - przykro mi z powodu tej sytuacji, może jeszcze będzie dobrze.

Czy mi się wydaje i Magda dziś odbiera wyniki??????

Do góry