reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Krew jest taka brazowo czerwona jak przed @. Czy to mozliwe ze 11 zastrzykow gonadotropin wywolalo @? Wczoraj pecherzyk mial 10mm. Moja gin nie odbiera. Nie wiem co robic. Czy jutro normalnie zastrzyk brac? Czy to moze byc @?

reklama
Ja bym brała dalej leki. Skoro lekarka nie mówiła o takiej ewentualności... Pozwól, że też spytam bo ilość leków na liście masz sporą. Jesteś pacjentką kliniki leczenia niepłodności czy miejscowego gina, który generalnie na co dzień leczeniem takich przypadków się nie zajmuje?

Nie wiem jak to wytlumaczyc Ona zajmuje sie tylko nieplodnoscia...pprzyjmuje w prywatnym szpitalu ale nie nazywa sie in klinika leczenia nieplodnosci

stacy no no ale emocje :-D

marzen super że tak fajnie złożyło. teraz się zacznie:-) :) trzymaj się

do wszystkich w krzaczorach HO HOP;-) ;)

Katharina ja chodzę do lekarza, który w moim regionie ( mieszkam w dużym mieście ;) ) ma najlepiej wyposażony gabinet, najnowocześniejsze USG, doświadczony chirurg i położnik. Ale widziałam jak oczki przecierał jak widział moje rozpiski z in vitro, jak sobie kserował i np. pytał co to Biosteron / Stymen i na co to. Więc moje wnioski są takie: są ginekolodzy którzy coś tam robią, do czegoś aspirują ale pewności czy robią to co robią tak jak powinni nie ma. W klinikach są programy, ściśle nadzorowane, podaje się tylko określone preparaty, w określony sposób, taki jaki dana placówka ma przepraktykowany pod kątem skuteczności. Jak mnie miejscowy lekarz wysyła do profesora gdzieś tam ze szpitala uniwersyteckiego to ja wolę gina z kliniki leczenia niepłodności. Dla mnie profesor zajmuje się wszystkim lecz niczym w szczególności, a gin z kliniki ma tylko takich nieboraków jak ja i tylko tym się zajmuje, więc...
Pracowałam w służbie zdrowia. Ortodontów jest niewielu. A stomatologów, którzy zajmują się ortodoncją i partaczą ludziom zgryz jest od groma bo to się wiąże z dużą kasą. Gdybym chciała popracować nad uśmiechem poszukałabym stomatologa ortodonty, bo jednak jest ogromna różnica.

Ewik wiem o co ci chodzi...ale moj gin zajmuje sie tylko nieplodnoscia...a problem jest taki ze ja nie reaguje ani na clo ani menopur meridol i fostimon...mialam tylko 2 stymulacje i nie mialam mozliwosci dostac wiecej lekow. Jak juz mowilam w miesiąc nie dam rady zmienic lekarza bo M pracuje ok 500km ode mnie i wraca tylko na sobote i nie zdazymy z badaniami. Trudno musze starania w tym roku odpuscic...

To życzę naturalsa i wielkiej niespodzianki :) Żebyś już nie musiała się niczego dowiadywać w przyszłości :) Każdej z Was i sobie tego życzę. Niespodzianki. Bo swoje każda z nas już przeszła...

reklama
Katharina ja tez mam watpliwosci co do tej Twojej gin... kliniki sa czynne i w soboty i w niedziele wiec dacie rade zrobic wszystko jezeli zmienicie gin na klinike i zgadzam sie z tym co ewik napisala o lekarzach:-)

Do góry