stacy
Fanka BB :)
Marzen może nie ty? Moja koleżanka pracuje w żłobku i mimo że jest najmłodsza to nie zwolnią jej bo to byłby strzał w nogę. Rodzice i dzieci ją uwielbiają, ma takie podejście do dzieci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzenka jak mało dzieci od września będzie szał na przedszkola bo 6 nie idą do szkoły a rodzice 3 też będą chcieli żeby poszły do przedszkola. U nas od września odchodzi 6 dzieci i to 7 latków z odroczenia i przyjmiemy tylko 6.Stacy mogę się zająć
Jeszcze FSH muszę zrobić:/ rety najgorsze czekanie. A dziś miałam zły dzien, czułam ze każdy coś ode mnie chce a przecież się nie rozdwoje. Jeszcze w pracy dziwna atmosfera bo któraś będzie musiała odejść bo mało dzieci jest. Padnie na mnie bo najmłodsza jestem tylko chciałabym na L4 ciążowe iść