reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane wiecie co?! Odezwała się do mnie dziewczyna w prawie takiej samej sytuacji co ja....chore maleństwo w brzuchu,jakoś jestem w szoku....trochę pisałyśmy i teraz obie możemy wymieniać się doświadczaniem każdego dnia bo przeżywamy dokładnie to samo...jestem w szoku

Oczywiście Wy też jesteście przekochane i przecudowne :* !!

reklama
Kamisiu ty tez jestes kochana i cudowna...dobrze ze znalazl sie ktos kto cie tak bardzo rozumie. Lepiej niz my. Mi np jest trudno postawic sie w twojej sytuacji...nie mam pojecia co sie wtedy czuje. Martwie sie i mysle o tobie ale wiele razy zastanawiam sie zeby nie napisac nic co sprawi ci niechcacy przykrosc. Moze duzo sie nie udzielam ale to tylko z mojej niewiedzy. Wiedz jednak ze mysle zawsze o tobie i twoim dziecku i jestem z wami calym sercem...

Magda, to teraz rozumiem, o co chodzi z Szaloną Nysą :)
Ja też chrzesniaczce kupiłam kolczyki:))

Kamisiu, cieszę sie, ze możesz porozmawiać z kimś, kto Cię rozumie, bo niestety przeżywa równie ciężkie chwile... jesteś niesamowita kobieta i zaslugujesz na to, by otaczać się zyczliwymi ludzmi. My tutaj, mimo najszczerszych chceci, prwnie nie zawsze znajdujemy odpowiiednie slowa pocieszenia.
Jestem z Tobą całym sercem! :*

Kamisiu bardzo dobrze, że znalazł się ktoś z kim możesz wszystko omówić, bo ma podobne doświadczenia, może będzie Ci choć trochę lżej na serduszku
Madziu Twój optymizm jest cudowny. Musi się udać, co ja mówię, już się udało :)
Katharina kciuki za pęcherzyki
Stacy jak tam paskud półpaciec?
Aniko :):):)
Zuzik??? o_O

Ja jestem w podłym nastroju, okres mi się spóźnia więc zrobiła sikańca. Oczywiście bez efektów. Jak nie przyjdzie do czwartku to umówione histero szag trafi. A wczoraj jak wędrowałam po markecie, to się mało nie pobeczałam przy regale z pieluszkami. Zaczynam wariować, więc posiedzę w krzaczorach

Oj Pyreczka jak ja Cię dobrze rozumiem. Dwa tygodnie temu tak się posypałam, ze 4 dni w łóżku ryczałam. Jeśli to Cię pocieszy mi sikaniec wyszedł 5 dni po spodziewanym terminie, także trzymam kciuki. &&&&&&& Trzymaj się, uszki do góry!

Kamisiu bardzo sie ciesze ze masz z kim dzielic smutki:-* wiesz ze masz nas ale wiem ze to nie to samo ( to tak jak ktos kto ma dzieci nigdy nie zrozumie tych co ich nie maja:-( )
Razem bedzie Wam latwiej przez to przejsc! Ale mam nadzieje ze nas tu nie zaniedbasz;-) tule Cie mocno:-*

Pyreczko krzaczory dobre na jeden dzien i koniec!!!!!
A propo krzaczorow BETI !!!!!!!!! czy Ty w dzungli jakiejs jestes czy co???????

Madzia mam nadzieje ze zrobia Wam przerwe na kawe i zdazysz noe tylko sprawdzic wynik ale i nam o nim napisac:-*

Dziewczyny biore tego dupka ale ze jednak mam go malo to teraz po 1 tab a za kilka dni juz po 2 bede brala. I powiem Wam moje spostrzerzenia:
Plamienia brak ale doslownie przypomnialam sobie jak sie czulam po iui co mnie bolalo ciaglo itd bo ze tak powiem czuje ze jest innaczej. Ciagnie mnie kolo pepka po prawej stronie. Nad ranem sie naciagnelam na lozku i normalnie jakby mnie skurcz w brzuchu zlapal. Wiec teraz sie smieje ze to ci bralam za mozliwy objaw ciazy to byl po prostu progesteron;-) przynajmniej bede wiedziec na przyszlosc:-)

reklama
Pyreczko mi lekarz powiedzial, ze trzeba to wszystko z siebie wyrzucic. Plakac wtedy kiedy czuje sie potrzebe, nawet jesli to ma byc przez tydzien bez przerwy. Krzyczec (moze byc nawet na meza:) ) jesli ma sie ochote krzyczec. Powiedzial tez, ze to jest nisprawiedliwosc i bardzo trudna sytuacja i nie ma powodu, zeby tlumic to w sobie. Tak wiec placz sobie. Bedzie dobrze, musi byc dobrze. Tylko troche wiecej cierpliwosci... :)
Kamisiu ja jestem tu nowa, ale poczytalam forum i... jak ja Cie podziwiam. Nie wiem skad sie w Tobie ta cala sila bierze, bo to jest niesamowite. Imponujesz mi. Za taka walke, na pewno bedzie jakas nagroda. Teraz pewnie trudno o tym myslec i w to wierzyc, ale ja mysle, ze musi byc. Kiedys w przyszlosci to cale dobro i madrosc musza do Ciebie wrocic :)

Do góry