reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda psina dobrze, wiadomo jak to szczeniak ma swoje odpały, ale nie mogę narzekać :) Fajnie, że w sobotę zaczynacie zajęcia z OA, napewno będą to ciekawe wykłady :) Cudowne relacje budujesz z chrześniaczką :) czytając to jak o Niej piszesz to aż ciepło się wylewa z monitora :D Rety w czerwcu koniec kursu, a potem lada moment i dom pełen dzieci !!!! ojjj zazdroszczę Ci tego światełka w tunelu i oczywiście trzymam kciuki &&&& za Waszą przyszłą duuuużą rodzinkę :)

Aniko dobrze, że niedzielna wizyta wypadła tak pozytywnie !! Bardzo się cieszę i musi tak zostać do końca !! Aniko co do okien to moje po prostu straszne.....ale pogoda ładna się robi to powoli się za nie zabiorę (już teraz ani mi, ani dziecku nic nie zaszkodzi więc mogę myć...)

Katharina pęchole urosną napewno, będzie dobrze, trzymam kciuki za jutrzejsze podglądanko &&&&

Pyreczko wiesz, że zamartwianie się, zamykanie tego w sobie to chyba najgorsze co możemy zrobić, wiadomo przychodzą momenty gdzie po prostu mamy dość, ale trzeba się szybko podnieść. Masz pozwolenie na chwilowe siedzenie w krzaczorach i wracaj szybko.

Kredko jak bym mogła Was zaniedbać, dajecie mi tyle siły do walki, po raz kolejny mogę napisać: dziękuję, że jesteście, WSZYSTKIE!! Za te wszystkie słowa otuchy, współczucia.

Nieagatko ja również nie wiem skąd mam w sobie tyle siły, naprawdę nie potrafię sobie tego racjonalnie wyjaśnić.

Faktycznie Zuzik i Niebajka nam znikły i nie wiemy co jest grane :)

Stacy...no to nius niezły :) Trzymam kciuki !!

No ja tez zagladam z nadzieją,że w koncu Zuzik nam się odezwie!

A Niebajka...
Co robi? hahahha a raczej co Sarenka robi Niebajce:p absorbuje pewnie jej cały czas:p

Pozdrawaim Was wszystkie:*

Stacy, czyli fałszywy alarm,ale ręka na pulsie musi być :) życzę Ci spokojnej nocy, choć pewnie po dzisiejszych emocjach może być ciężko ;)

Mysle, ze Niabajka się nie obrazi, a dopytujecie, to Wam napiszę, ze Sarenka wypełnia czas na100% i stad brak info. Ale dziewczyny maja się dobrze:))

Kamisia, uśmiecham się na myśl o waszym Pongo:) ciesze się, ze go macie.

Lumia, na jakim etapie jesteś? Coś nam zamilklas... :(

Beti, nakazuje Ci wyjść z krzaczorow!!

Magda :**

reklama
Do góry