reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda, przekonana byłam, że wypadniecie świetnie i do niczego się nie przyczepia:) innej opcji nie brałam pod uwagę :) a teraz się relaksuj w spokoju, bo niebawem ten dom wypełni się tupotem małych stopek :))

Marzeń, a wiesz, jako będzie protokół? Krótki czy długi? Ja miałam długi i zajęło to dwa cykle, z tym że najpierw było wyciszanie, a potem właściwą stymulacja

reklama
Marzeń, chodzi o to, by wyciszyć jajniki, by w konsekwencji lepiej odpowiedziały na stymulacje. Kiedy masz wizytę?

Dziewczyny, myślę że Zuzik się nie obrazi, a ma teraz ciekawsze zajęcie w drodze lub przy sobie (Adasko),
więc może któraś przejelaby kalendarz?

Marzeń, no to wtedy na pewno wszystko się wyjaśni :) długi protokół poprzedzony jest braniem antykoncepcji, o czym pewnie lekarz już by Cię poinformował. Ale może też od połowy cyklu włączyć Ci zastrzyki wyciszajace. Czekamy :)

Kredko no termin ze szpitala niezły,niezły :) co do Twojego plamienia to mogła to być owulacja,ja kiedyś to normalnie krwawić zaczęłam i aż się przeraziłam,a okazało się że to początek owu.

Stacy no to zaplanowane wszystko jest,ale tak jak pisałaś dla takiego Skarbu można się pokroić . No i małe prezenciki dostałaś na poprawe humoru :p

Magda no to wczoraj ładnie odpoczywałaś,po pozytywnych przeżyciach,dziś wizyta pozytywnie - musi być dobrze !!

Marzen no to oby wszystko do przodu szło &&&&

reklama
Do góry