reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko oczywiście kciuki cały czas zaciśnięte. Wiem, że marzycie już o wyjściu jednak lepiej jak mała dostała żółtaczki w szpitalu. Mniej nerwów w domu a i tak musielibyście ją ciągnąć do szpitala. A tak będziecie mieć to za sobą.

Za mną w miarę spokojna noc z kilkoma przerwami na siusiu. Po wczorajszym badaniu w śluzie więcej krwi. Leżymy, pachniemy i czekamy

Stacy, niektóre dziewczyny pod koniec ciąży dostaja taką pokrzywkę, mega swedzącą. Najczęściej na brzuchu, dłoniach i stopach. Mija po kilku godzinach po urodzeniu dzidziusia .

Spokojnego dnia wszystkim ☺

reklama
Kredko, na suchy kaszel acodin tabletki, albo syrop supremin. W syropie musiałbyś sprawdzic sklad i coś w swojej aptece znaleźć. A z domowych sposobów to zetrzeć kawałek korzenia chrzanu, wymieszać z miodem i wcinać kilka razy dziennie. Ale zdobyć teraz chrzan...

Tak! Supremin tez dobry!! Zuzik, ale jestes tykajaca bomba zegarowa ♡ kibicuje i trzymam kciuki:***

Ja wychodze z założenia, ze nie pojde do domu, dipoki nie bede miala pewności ze wsxystko ok. Nie nastawialam sie na wyjscie, i specjalnie mocno nie przejelam. Tzn przykro bylo przez minute, ale wiem jakie niedogodności moglyby nas pozniej spotkac. Wyjściu z dzieckiem na wlasne zadanie, lub pezed 3 doba, jestem baaardzo przeciwna. Ale pojawiła sie nadzieja ♡ i mam przeczucie, ze skoro w nocy lamp nie bylo, to dobry znak :)

Stacy moja koleżanka też miała ta pokrzywke,ale bardzo mocna, cały brzuch i zachodzilo na plecy,2 tyg przed porodem, nie wytrzymała i pojechała do szpitala i tak już została na 2 tyg do 40 tyg, dostawała jakieś kroplowki na to.

Stacy moja koleżanka też miała ta pokrzywke,ale bardzo mocna, cały brzuch i zachodzilo na plecy,2 tyg przed porodem, nie wytrzymała i pojechała do szpitala i tak już została na 2 tyg do 40 tyg, dostawała jakieś kroplowki na to.
O, ja jak byłam na hsg to po zabiegu położyli mnie na sali i tam była dziewczyna właśnie z taką pokrzywka ciążową.
Ale stacy, nie martw się może to nie to...☺

Niebajka Emma miała żółtaczkę ale tutaj nie naświetlają, po tygodniu gdzies zeszła wystarczy na światło dzienne wystawiać ( u mnie było to trudne bo w styczniu nie mam słońca :D nie jest ciemno słońca jest ale moja wioxha w cieniu gory dwa miesiace :)) no i zeszło.
A dzieci z żółtaczka duzo spia to dobre na początek [emoji23][emoji23]

zuzik to czekamy

niebajko wytrzymacie jeszcze chwilkę i do domku ogarniać się

M26 :-*

Beti przytulam cię mocno.

bosz ja nie wiem co robić sprzątać już dziś czy dopiero we środę bo od czwartku leżenie i zagnieżdżanie a w piątek ich wizyta. jeszcze obrus muszę uszyć, bo chcę żeby pięknie wyglądało. zaczynam mieć stresa. a jeszcze przyszły sadzonki i musimy dziś posadzić 140 mb żywopłotu. obym się tylko nie pogubiła

udanego dnia dla wszystkich

Zuzik - ja cały czas czekam na wiadomości od Ciebie :-) :-) :-) :-)

Właśnie miałam wam pisać że idę do lekarza, bo się martwię co to jest. Mam tylko w jednym miejscu, chyba sie nie rozrasta. Nie wiem czy wspominać o tej pokrzywce, żeby tym się nie zasugerowała. Czy czekać na jej diagnozę?

Stacy, poczekaj co powie. To zapewne coś od hormonów. Dobrze,że przez noc nie zrobiło się więcej ☺
Kciukolce za wizytę.&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
zuzik to czekamy

niebajko wytrzymacie jeszcze chwilkę i do domku ogarniać się

M26 :-*

Beti przytulam cię mocno.

bosz ja nie wiem co robić sprzątać już dziś czy dopiero we środę bo od czwartku leżenie i zagnieżdżanie a w piątek ich wizyta. jeszcze obrus muszę uszyć, bo chcę żeby pięknie wyglądało. zaczynam mieć stresa. a jeszcze przyszły sadzonki i musimy dziś posadzić 140 mb żywopłotu. obym się tylko nie pogubiła

udanego dnia dla wszystkich
Madzia, twój kołowrotek mega mnie nakręca. Tyle do zrobienia, jak tu się trzymać jakiegoś planu, zeby wszystko ogarnąć? Trzymam kciuki, zeby wszystko się udało &&&&

Do góry