No to jest produkcja człowieka to nie do konca fizyka kwantowa nie wszystko przewidzisz , wazny efekt końcowy , moj sie tarza w tonie pieluch w wózku - wkładam jej ze 3 i ona sie cała nimi owija po dziurki w nosie i dopiero usypiaEmenems hihi bardzo choc mi finalnie nie udalo sie urodzic sn i może dlatego moje postrzeganie porodu jest ciut inne
reklama
Oj boziu właśnie sobie to wyobrażam. Mam nadzieje, ze będzie mi dane jeszcze coś takiego przeżyć
Wczoraj ( czapa po kąpieli)
Dzis [emoji23][emoji23][emoji23]
Ona sie chyba bezpiecznie czuje jak spbie tak z kazdej strony narzuci [emoji16]
Załączniki
No pewnie ze sie uda no co ty pomyślałaś ze nie ? no co ty !Oj boziu właśnie sobie to wyobrażam. Mam nadzieje, ze będzie mi dane jeszcze coś takiego przeżyć
Pyreczka
Fanka BB :)
Skoro to napisałaś to będę się tego trzymaćNo pewnie ze sie uda no co ty pomyślałaś ze nie ? no co ty !
stacy
Madzia - czyli u Was wszystko pełną parą. Trzymam kciuki by wszystko było po waszej myśli :-)
Pyreczko - &&&&& :-) :-) :-)
Zuzik - ja już bym chciała być po, u mnie zdenerwowanie sięga zenitu. Jeszcze na dokładkę chyba mam jakieś uczulenie na brzuchu. Wyszło mi 6-7 czerwonych kropek obok siebie i swedza. Zobaczę co będzie jutro, a jeżeli sie nie poprawi chyba pójdę do lekarza.
Emi - podziwiam Cię :-) :-) :-) :-)
Pyreczko - &&&&& :-) :-) :-)
Zuzik - ja już bym chciała być po, u mnie zdenerwowanie sięga zenitu. Jeszcze na dokładkę chyba mam jakieś uczulenie na brzuchu. Wyszło mi 6-7 czerwonych kropek obok siebie i swedza. Zobaczę co będzie jutro, a jeżeli sie nie poprawi chyba pójdę do lekarza.
Emi - podziwiam Cię :-) :-) :-) :-)
M26
Jakie tutaj dobre i miłe wiadomości
Magda bardzo się cieszę że zaczynasz, ja będę niecałe 2 tyg po Tobie
Emi Emma jest prze wspaniała
Niebajko Sara to bardzo ładne imię. W domku już?
Kredeczko niestety nasze organizmy lubią nam nie ułatwiać sprawy :/
Zuzik czekam z niecierpliwością na Adasia
Pyreczko &&&
Beti, Kamisiu :*
Stacy jeszcze trochę i twoja kolej, ale nie ma co na zapas się stresować.
Dobrej nocy Wszystkim.
Magda bardzo się cieszę że zaczynasz, ja będę niecałe 2 tyg po Tobie
Emi Emma jest prze wspaniała
Niebajko Sara to bardzo ładne imię. W domku już?
Kredeczko niestety nasze organizmy lubią nam nie ułatwiać sprawy :/
Zuzik czekam z niecierpliwością na Adasia
Pyreczko &&&
Beti, Kamisiu :*
Stacy jeszcze trochę i twoja kolej, ale nie ma co na zapas się stresować.
Dobrej nocy Wszystkim.
reklama
niebajka
Dla mnie Kredko acodin,thiocodin (tabletki/syrop) W sensie cos, co powstrzymuje odruch kaszlu.
Dziewczyny trzymajcie jeszcze dzisiaj za nas kciuki zebysmy wyszły ze szpitala. Wczoraj nas jeszcze zostawili, bo Mloda zolta, ale nie wrzucili jej pod lampy. Rano pobrali jej powtornie krew, wiec byc moze nie bylo tak zle, jak wyglad skory wskazywal. Niestety wynikow nikt mi wczoeaj pidac nie chcial...Ehh...
Dziewczyny trzymajcie jeszcze dzisiaj za nas kciuki zebysmy wyszły ze szpitala. Wczoraj nas jeszcze zostawili, bo Mloda zolta, ale nie wrzucili jej pod lampy. Rano pobrali jej powtornie krew, wiec byc moze nie bylo tak zle, jak wyglad skory wskazywal. Niestety wynikow nikt mi wczoeaj pidac nie chcial...Ehh...
Ostatnia edycja:
Podziel się: