reklama
kredka82
Fanka BB :)
Emi no co Ty przeciez mieszkasz za granica hahahahaha;-);-);-)Sama prawda - ja zdążyłam spłacić karte kredytowa na ktore miałam in vitro przed porodem natomiast zaciągnęłam nowe długi na remont i dzieciowe rzeczy
MagdaM33
a jeszcze coś Wam powiem. w przyszłym tygodniu zacznie się mega karuzela. bo 10 transfer, 11 wizyta pracownic OA w domu. od 19 zaczynamy kurs a weryfikacje mamy w dniach kiedy już zaczniemy kurs i tak przed kursem będziemy jechali do kliniki na badania, a w przerwie obiadowej kursu będziemy szli na wizytę. całe szczęście, że to blisko można na piechotę podejść.
już się doczekać nie moge
kredka82
Ewik ja Ci proponuje cos mocnego zabrac. Ja bede teraz brala 2 tab Tramalu przed sono hsg i ze 3 nospy bo dla mnie bol byl ogromny...
Madzia :-* czekam z niecierpliwoscia na wasz dzien:-*
Co do wydatkow to chyba juz milion razy pisalam ze mam wrazenie ze wszedzie na nas zdzieraja i naciagaja no ale co zrobic... jeszcze moja @ zawsze wypada tak zeby przy owu byly najdrozsze bilety ehhh....
Madzia :-* czekam z niecierpliwoscia na wasz dzien:-*
Co do wydatkow to chyba juz milion razy pisalam ze mam wrazenie ze wszedzie na nas zdzieraja i naciagaja no ale co zrobic... jeszcze moja @ zawsze wypada tak zeby przy owu byly najdrozsze bilety ehhh....
MagdaM33
Madziu podjeliscie decyzję co do ilości śnieżynek? Endo pierwsza klasa![]()
tak, po rozmowie z lekarzem, przejrzeniu statystyk, minie M. przyjmujemy dwójke
Pyreczka
Ale ruszyłas z kopyta w tym marcua jeszcze coś Wam powiem. w przyszłym tygodniu zacznie się mega karuzela. bo 10 transfer, 11 wizyta pracownic OA w domu. od 19 zaczynamy kurs a weryfikacje mamy w dniach kiedy już zaczniemy kurs i tak przed kursem będziemy jechali do kliniki na badania, a w przerwie obiadowej kursu będziemy szli na wizytę. całe szczęście, że to blisko można na piechotę podejść.
kredka82
Zazdroszcze Ci tego kolowrotku:-)a jeszcze coś Wam powiem. w przyszłym tygodniu zacznie się mega karuzela. bo 10 transfer, 11 wizyta pracownic OA w domu. od 19 zaczynamy kurs a weryfikacje mamy w dniach kiedy już zaczniemy kurs i tak przed kursem będziemy jechali do kliniki na badania, a w przerwie obiadowej kursu będziemy szli na wizytę. całe szczęście, że to blisko można na piechotę podejść.
Pyreczka
tak, po rozmowie z lekarzem, przejrzeniu statystyk, minie M. przyjmujemy dwójke
Decyzja na pewno słuszna :*
reklama
Podziel się: