reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dzięki za odpowiedzi odnośnie pęcherza;-) ;)

aniko
ja się jaram moim endo bo przy ostatnim transferze miałam 7, a dzisiejsze badanie wykazało blisko 9, a do transferu kilka dni więc się cieszę i produkuję dalej:-) :)

reklama
Madziu podjeliscie decyzję co do ilości śnieżynek? Endo pierwsza klasa :D

Emenems hmm u mnie od razu mówili że IUI przy pełnym pęcherzu, bo uciska macice i lekarzowi łatwiej trafić o_O

a jeszcze coś Wam powiem. w przyszłym tygodniu zacznie się mega karuzela. bo 10 transfer, 11 wizyta pracownic OA w domu. od 19 zaczynamy kurs a weryfikacje mamy w dniach kiedy już zaczniemy kurs i tak przed kursem będziemy jechali do kliniki na badania, a w przerwie obiadowej kursu będziemy szli na wizytę. całe szczęście, że to blisko można na piechotę podejść.

już się doczekać nie moge

Ewik ja Ci proponuje cos mocnego zabrac. Ja bede teraz brala 2 tab Tramalu przed sono hsg i ze 3 nospy bo dla mnie bol byl ogromny...

Madzia :-* czekam z niecierpliwoscia na wasz dzien:-*

Co do wydatkow to chyba juz milion razy pisalam ze mam wrazenie ze wszedzie na nas zdzieraja i naciagaja no ale co zrobic... jeszcze moja @ zawsze wypada tak zeby przy owu byly najdrozsze bilety ehhh....

a jeszcze coś Wam powiem. w przyszłym tygodniu zacznie się mega karuzela. bo 10 transfer, 11 wizyta pracownic OA w domu. od 19 zaczynamy kurs a weryfikacje mamy w dniach kiedy już zaczniemy kurs i tak przed kursem będziemy jechali do kliniki na badania, a w przerwie obiadowej kursu będziemy szli na wizytę. całe szczęście, że to blisko można na piechotę podejść.

Ale ruszyłas z kopyta w tym marcu :D

Zazdroszcze Ci tego kolowrotku:-)

reklama
Do góry