reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Emi...odwieczna prawda - bez dzieci dom jest czysty, a portfel pełny. Ale co z tego jak serce puste...
zuzik85
PoprawioneZuzik 8 idziemy na badania bo 7 nie damy rady.
Ewikewik ja miałam sono hsg. Dostałam przed tabletke ketonalu. Bolało, ale tylko chwilę. Takie uczucie jakby miał zaraz pęcherz pęknąć a ty nie możesz zrobić siku. Na szczęście trwało to kilka sekund. Weź ze sobą podpaske by założyć zaraz po badaniu. Później pół dnia brzuch bolał okresowo, więc w sumie znany ból
Pozdrawiam dziewczyny!
Ja mam w zaleceniach przed zabiegiem, że mam sobie sama zaaplikować apap i no-spę. Więc ketonalu chyba mi nikt nie da... A ile trwał zabieg?
katharina203
Szkoda ze nie masz w domu ketonalu bo nospa to gowno...mnie po niej bardzo bolalo...
Emi...odwieczna prawda - bez dzieci dom jest czysty, a portfel pełny. Ale co z tego jak serce puste...
Tutaj to się nie zgodzę. Ci co się latami starają portfel też mają pusty. U mnie w ubiegłym roku ponad 30 tys. poszłoooooooooo!
zuzik85
Ewik rozumiem Cię... Nie chciałam nikogo urazićTutaj to się nie zgodzę. Ci co się latami starają portfel też mają pusty. U mnie w ubiegłym roku ponad 30 tys. poszłoooooooooo!
reklama
Taka mała przenośnia do ludzi co nie chca miec dzieci ... Niby glsmour spis do południa ale ba starość jednak im czegos brakuje ... Głowa do gory bedziesz az nad to miałTutaj to się nie zgodzę. Ci co się latami starają portfel też mają pusty. U mnie w ubiegłym roku ponad 30 tys. poszłoooooooooo!
Podziel się: