reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny Kochane moje, strasznie mi Was brakuje, i czekam na chwile kiedy bede mogla spokohnie usiasc i przeczytac co u Was.
My nadal w szpitalu i nie mam czasu nawet pójść spac. Jak juz wszystko ogarne, to okazuje sie ze Mala juz wstaje, albo jeszcze gdzies musze isc, i czas kurczy się jak porabany.
Nie wiem czy Wam pisałam, ale byly mini komplikacje w temacie moich jelit i posklejanych jajnikow, i wszystko przedluzylo sie do tego stopnia, ze zaczelam pomalu czuc, jak lekarze grzebia mi w brzuchu..
na ostatnim obchodzie lekarz powiedzial, ze MOZE jutro (czyli w sumie juz dzis) mnie wypuszcza. Ale tutaj wszystko jak w kalejdoskopie. Jak u Malej cos wymyśla, to oczywiście z nia zostaje dłużej.
Mala Niebajka byla bardzo dlugo bez imienia. Zapadla decyzja, ze jak na księżniczke przystalo, bedzie sie bazywac Sara:)

Caluje Was mocno:*

Ps. Walcze z nawalem pokarmu..

reklama
Niebajka to niezle bo ja nigdy nawału nie miałam moze Dlatrgo juz straciłam pokarm - przed wczoraj jeszcze 90 odciagnelam wczoraj nic ... Dzis spróbuje mała przystawiać kilka razy ale raczej dupa. Ona ma 7 tygodni wiec prawie dwa miesiace, mam pomrozone jeszcze pare porcji to do dwoch mieisecy dociągnę i tyle

Sara ♡♡♡♡♡ jak slicznie:-)
Niebajko juz wiem dlaczego spac nie moge - Twoj post mnie przyciagnal:-)
Mam nadzieje ze wrocicie dzis do domu i wkrotce napiszesz nam wiecej ( wiesz liczymy na dlugi monolog;-) ) caluje Was mocno:-* :-* :-*

Sara ♡♡♡♡♡ jak slicznie:-)
Niebajko juz wiem dlaczego spac nie moge - Twoj post mnie przyciagnal:-)
Mam nadzieje ze wrocicie dzis do domu i wkrotce napiszesz nam wiecej ( wiesz liczymy na dlugi monolog;-) ) caluje Was mocno:-* :-* :-*
Ty kreda w okolicach poczetku czerwca slbo swiat nie planujesz gdanska?

Emi nawal jest w 3-4 dobie po porodzie. Mnie dopadl bo mala jest księżniczka; ) z brodawkami nie chce jej sie walczyć, i wystarczylo ze nie zadzialalam laktatorem odpowiednio i zrobilo sie kalectwo, a nie piersi... bol, placz...teraz jestem miss kapusta i mam wypchany nia stanik, zeby obrzeki zeszlyxD jesli zanika Ci pokarm to laktator co 3h, troche więcej plynow, i walka co 2,5-3h, kazda piers 7-7,5-5,3-3m, albo po 10-15min kazda. Probowalas?
Tutaj spotkalam aniola, nie kobiete.. wstrzymala mojego "baby bluesa"na dobre:D jak masz jakies pytania to pisz, zapytam jej. Wczoraj ze 2h siedziala tylko ze mna..;) takze , ja najpierw musze wykurowac cycki, a pozniej bede walczyc z Malą, żeby siorbala ze mnie, a nie z butli i bedzie luksus :)

Wieczorem ściągnęłam 150, 120, 120. To tak co 2,5 h. Na razie nie mroze bo jestem na antybiotyku:/
(Dotarlam do Waszego zdjecia, cudne:****)

Dziekuje Kredeczko:) :* strasznie sie za Wami stesknilam, naprawde! Az płakać mi się chce:p Usciski!!

Niebajko no nawet nie wiesz jak my tesknimy za Toba:-*
No z tym pokarmem to na prawde szał;-) ale jak masz antybiotyk to rozumiem ze mala nie moze go pic tak? Bo jak masz taki nadmiar to moze chcialabys charytatywnie oddac pokarm? Z tego co kojarze sa takie akcje w pl:-D

No a jak szwy itd? Widze ze zabiegana jestes wiec nie wiem czy bolu nie ma czy zaciskasz zeby czy co? Czy masz taki natlok wrazen ze o bolu zapominasz???
A jak swiezo upieczony tatus???
Jeju milion pytan ale Cie juz nie mecze;-) bedziesz w domciu to nam pewno wszystko szczegolowo opiszesz:-)
Caluje mocno:-*:-*:-*

Niebajka no moje dziecię pieknie łapało od pierwszego razu, nigdy nie miałam problemow z zastojem czy cos - a prawda taka ze nie chce mi sie walczyć z tym laktatorem co 2h a mała przystawiam nieregularnie wczoraj i przedwczoraj wogole i tak wyszło ze zanika. Chyba juz zanikł, spróbuje jeszcze dzis ja przystawiać ale to i tak bez sensu tylko raczej dla jej przyjemności bo ja nie bede karmić cyckiem regularnie - nie karmie w miejscach publicznych ani w nocy a my czesto na miescie a s nocy flaszka i mm łatwiejsze, nikt mi nie pomogl nie nauczył jak to ma byc i pierwsze dwa tygodnie psychicznie mnie zniszczyły - ryczalam jak miałam wstawać karmić w nocy, co godzine ... Bol zmęczenie i złości i odstawiłam ja od cyca w nocy ... Nie chciałam marnować pięknych chwil z mała na płacze i nerwy - teraz sie kochamy bez łez :) aczkolwiek potem jak karmiłam w dzien to uwielbiam jej minki przy cycku i te chrumki[emoji3]i tego mi brakuje - szkoda ze nie utrzyma sie laktacja karmiąc raz albo dwa na dobe ....

reklama
Do góry