reklama
kredka82
Fanka BB :)
Jestem:-)
Usmialam sie czytajac co naskrobalyscie no linoleum urocze jak zwykle;-)
Oczywiscie temat ponownie poruszony haha ale od razu mu szybko wyjasnilam ze juz to z nim przerabialam;-) no ale i tak wyszlam z kartka z adresem strony naktorej oglaszaja sie dawcy haha;-)
A teraz tak: polip na najlepszym ujeciu 5x14mm i to troche i tak naciagniete zeby bylo do skierowania. On twierdzi ze w sumie ten polip jest tak maly ze by sie nie upieral przy jego usunieciu. Tak czy siak skierowania wyslal do 2 szpitali ale powiedzial mi ze przy takim polipie to moge bardzo dlugo czekac bo to nic "pilnego" ze ani nie krwawie ani nic mi sie nie dzieje i stwierdzil ze oni go w tym szpitalu wysmieja jak zobacza wielkosc tego polipa ale skoro sie uparlam to mnie skieruje.
No i tak gadalismy i on tez twierdzi ze w miedzyczasie zanim nazbieram na in vitro i doczekam sie histero to moge jechac na hsg i od razu iui w tym samym cyklu i jak co to zeby zrobic ze 3 razy z rzedu.
Usmialam sie czytajac co naskrobalyscie no linoleum urocze jak zwykle;-)
Oczywiscie temat ponownie poruszony haha ale od razu mu szybko wyjasnilam ze juz to z nim przerabialam;-) no ale i tak wyszlam z kartka z adresem strony naktorej oglaszaja sie dawcy haha;-)
A teraz tak: polip na najlepszym ujeciu 5x14mm i to troche i tak naciagniete zeby bylo do skierowania. On twierdzi ze w sumie ten polip jest tak maly ze by sie nie upieral przy jego usunieciu. Tak czy siak skierowania wyslal do 2 szpitali ale powiedzial mi ze przy takim polipie to moge bardzo dlugo czekac bo to nic "pilnego" ze ani nie krwawie ani nic mi sie nie dzieje i stwierdzil ze oni go w tym szpitalu wysmieja jak zobacza wielkosc tego polipa ale skoro sie uparlam to mnie skieruje.
No i tak gadalismy i on tez twierdzi ze w miedzyczasie zanim nazbieram na in vitro i doczekam sie histero to moge jechac na hsg i od razu iui w tym samym cyklu i jak co to zeby zrobic ze 3 razy z rzedu.
stacy
Pyreczko - miłego przytulania :-)
Kredko - ten lekarz mnie zadziwia :-) co myślisz o jego propozycji? Czy czekasz na spokojnie do in vitro?
Niebajko - jak się czujesz? Jak malutka?
Kredko - ten lekarz mnie zadziwia :-) co myślisz o jego propozycji? Czy czekasz na spokojnie do in vitro?
Niebajko - jak się czujesz? Jak malutka?
M26
Kredko wydaje mi się że ja chyba bym zrobiła hsg i chociaż 1 iui, bo ja nie umiem na dupie usiedziec. Ogólnie zadowolona z wizyty? Chyba tak?
stacy
Czyli zrobiłaśbys hsg i iui w Polsce? Dobrze rozumiem czy może u podziemnego? :-)
zuzik85
Kredko, dobry plan. Przynajmniej nie będziesz stać w miejscu. Plan jeszcze bardziej nakręci Cię do działania. Widać, że "podziemnemu" zależy na tym by Ci pomóc. Podoba mi się jego podejście
Niebajko - czekamy na wieści Uściski dla Was :***
Pyreczka - nie przeszkadzam
Dobrej nocy. Jak nic się nie wydarzy, zamelduję się jutro
Niebajko - czekamy na wieści Uściski dla Was :***
Pyreczka - nie przeszkadzam
Dobrej nocy. Jak nic się nie wydarzy, zamelduję się jutro
reklama
kredka82
Tak dziewczyny mam takie wrazenie ze on to wszystko mowil i proponowal w dobrej wierze. Mam wrazenie jakby on chcial powiedziec ze kazda klinika bierze taka straszna kase za cos co powinno byc duzo tansze. A to niestety prawda. Ceny ogromne bo jakby nie bylo w desperacji czlowiek wszystko poswieci a kliniki to wykorzystuja
Podziel się: