reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jestem:-)
Usmialam sie czytajac co naskrobalyscie:-D no linoleum urocze jak zwykle;-)

Oczywiscie temat ponownie poruszony haha ale od razu mu szybko wyjasnilam ze juz to z nim przerabialam;-) no ale i tak wyszlam z kartka z adresem strony naktorej oglaszaja sie dawcy haha;-)

A teraz tak: polip na najlepszym ujeciu 5x14mm i to troche i tak naciagniete zeby bylo do skierowania. On twierdzi ze w sumie ten polip jest tak maly ze by sie nie upieral przy jego usunieciu. Tak czy siak skierowania wyslal do 2 szpitali ale powiedzial mi ze przy takim polipie to moge bardzo dlugo czekac bo to nic "pilnego" ze ani nie krwawie ani nic mi sie nie dzieje i stwierdzil ze oni go w tym szpitalu wysmieja jak zobacza wielkosc tego polipa ale skoro sie uparlam to mnie skieruje.

No i tak gadalismy i on tez twierdzi ze w miedzyczasie zanim nazbieram na in vitro i doczekam sie histero to moge jechac na hsg i od razu iui w tym samym cyklu i jak co to zeby zrobic ze 3 razy z rzedu.

Pyreczko - miłego przytulania :-)

Kredko - ten lekarz mnie zadziwia :-) co myślisz o jego propozycji? Czy czekasz na spokojnie do in vitro?

Niebajko - jak się czujesz? Jak malutka?

Stacy no ja mialam taki plan zeby jechac tak zeby byc na hsg i od razu iui wiec on mnie poparl w tym. Tylko ja myslalam ze tego polipa wczesniej zrobie no ale jak nie to moze koncem kwietnia wyskoczymy na hsg i iui:-)

Kredko, dobry plan. Przynajmniej nie będziesz stać w miejscu. Plan jeszcze bardziej nakręci Cię do działania. Widać, że "podziemnemu" zależy na tym by Ci pomóc. Podoba mi się jego podejście ;)

Niebajko - czekamy na wieści :) Uściski dla Was :***

Pyreczka - nie przeszkadzam :p

Dobrej nocy. Jak nic się nie wydarzy, zamelduję się jutro :D

reklama
Tak dziewczyny mam takie wrazenie ze on to wszystko mowil i proponowal w dobrej wierze. Mam wrazenie jakby on chcial powiedziec ze kazda klinika bierze taka straszna kase za cos co powinno byc duzo tansze. A to niestety prawda. Ceny ogromne bo jakby nie bylo w desperacji czlowiek wszystko poswieci a kliniki to wykorzystuja

Do góry