reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny jestem po. Klinika 10 minut od mojego domu, super miła Pani dr i niespodzianka ... piękny pecherzyk w trakcie pękania :D Powiedziała żeby zaraz brać M za uszy zapewniła że trzyma mocno kciuki i kazala przyjść w piątek żeby zobaczyć co się wydarzyło :)
W ogóle się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy ale cieszę się jak głupia. Szybko musimy Misia spać polozyc i ruszamy do akcji :D

ja nie chcę wyjść na ignorantkę ale nie wiem, jak mała ma na imię??

MAdzia, ja zagadywałam kilka razy Niebajkę, ale pięknie temat omijała:p cwaniara:p hahahah Ale obstawiam ,ze Olga:p

Zuziku,
A ja coś myślę,że urodzisz 4 lub 8 marca:) ale pierwsze to mi 8 przyszłlo do głowy;)

Pyreczka
No to działajcie:) Przyjemniej i owocnej nocy:););*

Kredka
Co tam ciekawego u podziemnego:p?

M26
Super zestaw:) Nie ma innej opcji jak 9 nudnych miesięcy przed Tobą:*

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:*

Mam pytanko do Dziewczyny które miały crio na sztucznym cyklu: w którym dniu miałyście transfer? Bo tak liczę i liczę i chyba wychodzi mi ze mogę mieć transfer tuż przed św lub w weekend świąteczny.

reklama
Do góry