reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik no u mnie to nie bedzie newsow zadnych bo jedynie co mi moze to tylko skierowanie na polipa dac:-) ale napawam sie widokiem zielonego linoleum:-D predko tego nie zobacze haha

Zuzik a zwróciłaś uwagę co jest napisane pod Twoim suwaczkiem? :D "Dziecko donoszone, a więc poród może się odbyć w każdej chwili!"
:p

Niebajko bardzo serdecznie gratuluję bardzo bardzo, :-D
ja nie chcę wyjść na ignorantkę ale nie wiem, jak mała ma na imię??

zuzik:-) :) czekamy

aniko co tam jak tam?

M26 ale super że już wiesz więcej zazdroszczę bardzo, ja do piątku jajo zniosę, też już chcę wiedzieć co i jak;-) ;)

u nas taka sytuacja, że 11 przyjeżdżają same wiecie kto...

Zuzik, odliczanie trwa ;)

M26, zestaw leków żelaznych, zarodki piękne, Ty pozytywnie nastawiona - uda się :))

Magda, na bank zrobicie dobre wrażenie na wiadomo kim.... ;)

Dziewczyny, jak reszta wizyt?

My z ludzikiem mym lezymy grzecznie :)

Magda:-) :) Niebajka trzyma w ukryciu imię maleńkiej :) Póki co snujemy domysły a zaraz zaczniemy stawiać zakłady :)

Piątek tuż tuż i u Ciebie też się rozjaśni sytuacja.
A wizytacją się nie martw. Wierzę, że wszystko wypadnie super i urzekniecie "urzędaski" :) Będzie dobrze! ;-) ;)

reklama
Do góry