reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik no u mnie to nie bedzie newsow zadnych bo jedynie co mi moze to tylko skierowanie na polipa dac:-) ale napawam sie widokiem zielonego linoleum:-D predko tego nie zobacze haha

Zuzik a zwróciłaś uwagę co jest napisane pod Twoim suwaczkiem? :D "Dziecko donoszone, a więc poród może się odbyć w każdej chwili!"
:p

Niebajko bardzo serdecznie gratuluję bardzo bardzo, :-D
ja nie chcę wyjść na ignorantkę ale nie wiem, jak mała ma na imię??

zuzik:-) :) czekamy

aniko co tam jak tam?

M26 ale super że już wiesz więcej zazdroszczę bardzo, ja do piątku jajo zniosę, też już chcę wiedzieć co i jak;-) ;)

u nas taka sytuacja, że 11 przyjeżdżają same wiecie kto...

Zuzik, odliczanie trwa ;)

M26, zestaw leków żelaznych, zarodki piękne, Ty pozytywnie nastawiona - uda się :))

Magda, na bank zrobicie dobre wrażenie na wiadomo kim.... ;)

Dziewczyny, jak reszta wizyt?

My z ludzikiem mym lezymy grzecznie :)

Magda:-) :) Niebajka trzyma w ukryciu imię maleńkiej :) Póki co snujemy domysły a zaraz zaczniemy stawiać zakłady :)

Piątek tuż tuż i u Ciebie też się rozjaśni sytuacja.
A wizytacją się nie martw. Wierzę, że wszystko wypadnie super i urzekniecie "urzędaski" :) Będzie dobrze! ;-) ;)

reklama
Do góry