reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko, trzymam Cię za słowo.
Ale od wczoraj mam jakiś syndrom dokończania spraw. Nawet moją kotę umówiłam dziś na manicuire i szczepienie, żeby na początku przy małym o tym nie myśleć (chociaż szpony i tak jej jeszcze odrosną) ;)

reklama
Stacy bardzo dobrze zrobiłaś - słodkie i godzine odczekać! Ile masz kg do przodu? Na sprite'a po prostu mam ochote... teraz chyba na wszystko mam! nie pamietam kiedy piłam takie coś:D Przez całą ciążę wziełam do ust 2 łyki coca-coli. Oczywiście jeszcze przed cukrzycą..

Wszystko zalezy jak sie bede czuć. Dzisiaj chyba tez nie ma tragedii. Wczoraj jezdziłam autem, bo było super! W niedziele szorowałam kabine prysznicową. Lepsze dni. Ale jak bedzie gorzej to leze plackiem, nie ma co;) Albo szpital!

Zuzik - podobno kobiety tak pod koniec mają. Ja się do tej grupy zaczne zaliczać chyba w 41 tygodniu ciąży..
moj syndrom wicia gniazda jest mega słaby. Dobrze ze do fryzjera poszłam i brwi uprzątnąć.

Magda, gdzie Ty ?

Narazie mam 9 kg do przodu, ale na ostatniej wizycie miałam aż 2,5 kg ekstra. No ale mała przybyła ok. 1 kg a reszta to chyba ja :-( lekarz prosił żeby uważać zjedzeniem.

Wydaje mi się że te kg, to jak ten etap ciąży to chyba nie ma źle. Niebajko, Zuzik ile u Was na plusie?

Stacy, u mnie od początkowej wagi 12,6kg. Ale licząc to co schudłam w pierwszych miesiącach to w sumie...14,9... prawie 15 kg. Ale tylko brzuch.

Beta z wczoraj 676,6 a z mojego labo 789,1 nie tyle ile powinno :(
Pojadę w czwartek na ip tak ja mi kazali :(
Idę dalej wisieć w prózni :(

Beti no weź, przecież jest więcej, Nie stresuj Kropka!!! Leż, odpoczywaj i daj sobie spokój z głupimi myślami. Będzie dobrze :*

No przyrasta!!!!! Ale za mało!!!!! Wczoraj na IP gin gadała ze może ciąża tydzień młodsza,ale powiedziałam jej o iui,to mówiła że dziwne. Bo by wychodziło że owu miałam przez tydzień! :(

Beti spokojnie chociaż wiem,że nie jest łatwo, ale stres tylko może pogorszyc sytuacje...nic nie jest przesądzone !!

reklama
Do góry