reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti wiesz ze kazda z nas zna to uczucie beznadzieji... taki nasz los i tyle. Musimy walczyc bo takie jak my sie nie poddaja i dopinaja celu mimo ze on wydaje sie byc taki odlegly i nieosiagalny!! Popatrz na nasze ciezarowki - jeszcze niedawno ryczaly a za chwile beda rodzic;-)

reklama
Wyłam całą noc,jadę na na tą betę ale tylko po to żeby po drodzę kupić se fajki bo na rewelacje nie liczę :( sory ale cała wiara ze mnie uleciała,bo nie ma choćby cienia nadzieji :(

Wyłam całą noc,jadę na na tą betę ale tylko po to żeby po drodzę kupić se fajki bo na rewelacje nie liczę :( sory ale cała wiara ze mnie uleciała,bo nie ma choćby cienia nadzieji :(
Beti z tymi fajami to Ty juz poczekaj do wyniku bety. I zebys sie nie zdziwila jak wczorajsza beta okaze sie bledem labu;)

Beti nie jaraj!!!!!!!!

Taka duza a takie glupoty chce robic!

Beti nie mozesz tak panikowac, musisz poczekac na ta bete a potem bedziemy sie zastanawiac:-*

Beti - nie rób nic pochopnie, żebyś nie żałowała. Każde laboratorium ma inne normy. Czasem są pomyłki. Zrób jeszcze raz.

A ja wczoraj myślałam, oszaleje. Mała była jakaś nie ruchliwa, wieczorem to już w ogóle. Zjadłam miodu, wypiłam szklankę sprite i dostała energii. Dziś już od rana odprawia tańce. ;-)

reklama
Beti - nie rób nic pochopnie, żebyś nie żałowała. Każde laboratorium ma inne normy. Czasem są pomyłki. Zrób jeszcze raz.

A ja wczoraj myślałam, oszaleje. Mała była jakaś nie ruchliwa, wieczorem to już w ogóle. Zjadłam miodu, wypiłam szklankę sprite i dostała energii. Dziś już od rana odprawia tańce. ;-)

Posiliła się to teraz zasuwa :D

Do góry