reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Encotron jest na receptę :(
Beti a nie mozesz leciec do jakiegos gina zeby przepisal? Tylko ze z nimi to roznie, jeden da, drugi nie chce.
Albo jakas dziewczyna z forum ma nadmiar? Ja swoj wyjadlam, bo bym Ci wyslala. Moze Lumia ma, ona pewnie tez by Ci powiedziala zebys wziela ten encorton, bo moze cos by pomogl.
Beti ja i tak trzymam kciuki!!!!

Beti mozna jeszcze acard i heparyne w brzuch, to na lepsze ukrwienie i wtedy lepiej zarodek sie rozwija.
Jak masz mozliwosc to dzwon do gina i pytaj czy mozesz to brac i czy Ci da recepte. Bo ja nie wiem co Ty tam dokladnie masz, ale chce Ci bardzo pomoc!!! Mecz gina moze jest mozliwosc ze wypisze recepte i podjedziesz tylko ja wziasc.
U nas dziewczyny jada caly czas na takim zestawie.

Beti kochana ja Cie nie chce zestresowac moimi postami, chce tylko jakos pomoc, nie odbieraj tego zle, bo ja tam i tak wierze w Twoja fasolke!!!

reklama
Do góry