reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti, każde labo ma inne normy. Co dla jednych jest normą, dla innych patologią! Dlatego tak ważne jest żeby porównywać wyniki tylko z jednego labo, a nie z kilku! Będzie dobrze ;)

Napisałam do gina smsa gdzie mi literek brakło,a on mi odpisał..........
Duphaston.Czas.Spokojnie.
Ja już nie daje rady :( :( :(

Ok może i nie jestem lekarzem,no ale bez przesady żeby kogoś tak karmić złudzeniami.
Chyba czas zmienić lekarza :( :O

Beti,
A nie dał Ci tego encortonu i clexan? rozmawiałaś z nim o tych lekach? Bo pamiętam,że kiedyś dyskutowałyśmy tu na forum o tym....

Beti
Beta nie wygląda obiecująco:( ale kurcze tyle co sie naczytałam na ym forum o omyłkach - to w życiu ym się nie poddała tak łatwo!.
Jedna z dziewczyn z wątku obok: chciała się upić zajarać itp. bo okazało się,że zły przyrost bety miała.Dopiero za namową dziewczyn poszła w ten dzień jeszce raz i co betA o chyba 5000 TYŚ WIĘKSZA!!!! Strawbelka pewnie wie, o kim piszę:)
Beti wiem co czujesz, ale kurde mówię NIE! dla takich głupich pomysłów i tak szybkiego składania broni!!!!!

Napisałam do gina smsa gdzie mi literek brakło,a on mi odpisał..........
Duphaston.Czas.Spokojnie.
Ja już nie daje rady :( :( :(
Beti ja trzymam dalej kciuki!!!
Ja na Twoim miejscu probowalabym z encortonem.
Mam jednak nadzieje ze kropek nadrobi i beta bedzie pieknie rosla.
Beti moze to blad labolatorium. U nas niedawno na watku tez byla taka sytuacja.

Beti Kochana Bierz duphaston i powtórz betę. Głęboki oddech, fakt tez bym tak zareagowała ale trzeba lekarza słuchać. Głęboki wdech i wydech

Beti cholero jedna! Dobrze, ze tu dziewczyny czuwają! Serce mi prawie stanelo! Przeciez najwieksza glupota byloby zlozyc bron! 2 dni! 2 dni na pezestrzeni calego czasu starań to nic! Nie odbieraj tego Kropkowi! Twojemu Kropkowi!
Bledow wkolo pelno, Dziewczyny podaly Ci pare przykładów, wiec przestań watpic w swoje maleństwo, zbierz sie do kupy natychmiast i daj mu tą szanse! Zapomnij o alko i papierochach! I trzymaj sie kobito! Jestes silaczka!!! Nie raz to pokazalas!

reklama
Do góry