reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Beti bardzo się cieszę z twojego szczęścia
Dzisiaj moja koleżanka urodziła ślicznego chłopczyka wiec juz wiem po kim przejelas brzuszek
Policzylam dzisiaj ze będę miała transfer ok połowy marca. Niezbyt dobry czas dla mnie. 17 marca 2014 miałam operacje na stopy, rok później 17 marca miałam usunięta ciążę jajowodową z jajowodem a teraz w tym roku transfer.. Nie wiem czy to dobra wróżba. liczyłam ze teraz będzie pozytywna beta bo 07.02.15 dowiedziałam się że byłam wtedy w ciąży.. Myślałam że odwroce złe moce ztych dat.
M26 Ty mnie tu nie strasz 17 marca Ja się urodziłam tego dnia i na ten dzień plus minus mam termin porodu, musi być dobrze M...osobiście uważam, że data nie ma znaczenia, po prostu co ma być to będzie...
Kciukam za Ciebie &&&&&
zuzik85
Aniko, to jeszcze ja! Spełnienia tego najważniejszego marzenia! Zdrówka na każdy dzień dla Ciebie i tej Kruszynki pod serduchem! ;* ;* ;*
zuzik85
Niebajko, może to tylko jakiś ucisk. Jak mała się wierciła, to może jakiś nerw docisnęła. Miejmy nadzieję... Niech tam jeszcze troszkę pokanguruje w Tobie
zuzik85
Dziewczyny, jak to jest z tym postem? Ciężarówki mogą jeść podwójnie??
G
gość_forum
Gość
Zuzik na bank ja moge jesc cały czas Kebaby
smerfeta
Aniko najlepsze życzenia urodzinowe! Sto lat w zdrowiu, szczęściu i miłości! I caaalej gromadki dzieci - oczywiście nie tych szkolnych tylko tych własnych, pod własnym dachem Co do krwiakow i plamien po ivf to za 'moich czasów' prawie każda miała. Krwiaki u niektorych były większe niż fasolki i też mocno zagrazaly. Teraz te fasolki kończą lub niedługo skończą roczek a dziewczyny zaczynają podchodzić do drugiego ivf bądź zaliczają wpadkę Zatem nie martw się, będzie dobrze, tylko leż dużo.
M26 przykro mi... ważne że masz jeszcze 4 maluchy! Po co Ci więcej dzieciof? co do immunologii, to na Twoim miejscu jeszcze nie zaczynalabym. Jest to bardzo kosztowne i męczące. Na razie jak już to tylko wspomóż się encortonem.
Beti gratuluję! Ja tam wiedziałam że się uda co do podwyżki, to jeśli idziesz już na L4 to nie dostaniesz jej jeszcze w wypłacie bo na L4 jest wypłacana średnia z ostatnich kilku mies - nie pamiętam tylko z ilu
Co do dat - ciążę pozamaciczna z jajowodem usuwana miałam 11.03.2013 a Aluske wyciagali mi z brzucha 13.03.2015 czyli 2 lata i 2 dni później, w tym samym szpitalu tyle że piętro niżej moja mama też jest z 13.03 Jakaś magia zaistniała
M26 przykro mi... ważne że masz jeszcze 4 maluchy! Po co Ci więcej dzieciof? co do immunologii, to na Twoim miejscu jeszcze nie zaczynalabym. Jest to bardzo kosztowne i męczące. Na razie jak już to tylko wspomóż się encortonem.
Beti gratuluję! Ja tam wiedziałam że się uda co do podwyżki, to jeśli idziesz już na L4 to nie dostaniesz jej jeszcze w wypłacie bo na L4 jest wypłacana średnia z ostatnich kilku mies - nie pamiętam tylko z ilu
Co do dat - ciążę pozamaciczna z jajowodem usuwana miałam 11.03.2013 a Aluske wyciagali mi z brzucha 13.03.2015 czyli 2 lata i 2 dni później, w tym samym szpitalu tyle że piętro niżej moja mama też jest z 13.03 Jakaś magia zaistniała
katharina203
Aniko wszystkiego najlepszego...zjadlam za twoje zdrowie ciacho...kurde a nie powinnam...
reklama
Podziel się: