reklama
Aniko
"...Nie zdrowia nie szczęścia nie kasy nie fury
Nie szybkiej kariery to tylko są bzdury
Jak wiary to mądrej nadziei na wszystko
Miłości do kogoś kto zawsze jest blisko"
Beti
Pięknie Gratulacje i niech beta bięknie rośnie&&&&&&&&&&&&&
Magda
I tym sposobem ja się czegoś dowiedziałam. ja zawsze liczyłam od tego dnia co dostałam - i nie brałam pod uwage godzi ny
A ja Dziewczyny....zamiast @ to chyba mam owulacje.....chyba mój organizm szaleje, bo już miałam biały śluż, gin powiedział, że za tydzien powinna być...i tak też myslałam, ale dziś mam wzdęty brzuch , śluż jakby rozciagliwy....
Czyli jeżeli się nie mylę to @ najwczesniej za dwa tygodnie;(....
"...Nie zdrowia nie szczęścia nie kasy nie fury
Nie szybkiej kariery to tylko są bzdury
Jak wiary to mądrej nadziei na wszystko
Miłości do kogoś kto zawsze jest blisko"
Beti
Pięknie Gratulacje i niech beta bięknie rośnie&&&&&&&&&&&&&
Magda
I tym sposobem ja się czegoś dowiedziałam. ja zawsze liczyłam od tego dnia co dostałam - i nie brałam pod uwage godzi ny
A ja Dziewczyny....zamiast @ to chyba mam owulacje.....chyba mój organizm szaleje, bo już miałam biały śluż, gin powiedział, że za tydzien powinna być...i tak też myslałam, ale dziś mam wzdęty brzuch , śluż jakby rozciagliwy....
Czyli jeżeli się nie mylę to @ najwczesniej za dwa tygodnie;(....
zuzik85
Fanka BB :)
LUTY
11 - Beti - II beta hcg
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - marzen - wizyta w Gamecie - działania czas start!
18 - stacy - wizyta kontrolna u gina
20 - Pyreczka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką
MARZEC
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim
KWIECIEŃ
+/- 02 - stacy - przywitanie z maleńką
11 - Beti - II beta hcg
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
15 - marzen - wizyta w Gamecie - działania czas start!
18 - stacy - wizyta kontrolna u gina
20 - Pyreczka - histeroskopia
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką
MARZEC
+/- 17 - zuzik85 - przywitanie z maleńkim
KWIECIEŃ
+/- 02 - stacy - przywitanie z maleńką
kredka82
Fanka BB :)
Madzia ja licze od nastepnego dnia jak dostaje ok 21 lub pozniej. Ale w kalendarzu zawsze zapisuje godzine:-)
A ja po tylu miesiacach przerwy zaczynam sikac do szklanki zeby sprawdzic jak tam moja owu sie ma bo musze kilka miesiecy poobserwowac zeby sie potem w terminy samolotow wbijac:-)
Poza tym pewien glupi pomysl krazy mi po glowie ale nic jeszcze nie bede mowic ;-)
A ja po tylu miesiacach przerwy zaczynam sikac do szklanki zeby sprawdzic jak tam moja owu sie ma bo musze kilka miesiecy poobserwowac zeby sie potem w terminy samolotow wbijac:-)
Poza tym pewien glupi pomysl krazy mi po glowie ale nic jeszcze nie bede mowic ;-)
G
gość_forum
Gość
Witam się z rana,dziś druga beta mam nadzieję że rośnie bo myślami już jestem na L4 żygam tą robotą,uśmiecham sie sama do siebie jak durna
reklama
G
gość_forum
Gość
I postanowiłam że w poniedziałek idę do rodzinnego po zwolnienie,w dupie mam tą podwyżkę i awans,mój bąbelek jest najwazniejszy
Podziel się: