reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
M26 dobra dobra, dogadamy się jakoś :p

Dziewczyny mój organizm chyba mi zrobił psikusa. W poniedziałek miałam 22 dzień cyklu i jak zwykle powinnam dostać plamienia... i nie mam ich do tej pory. Już sama nie wiem, może dlatego progesteron wyszedł dobrze o_O
Chyba powtórzę badanie w następnym cyklu.
Jest jeszcze możliwość, że mój gin mnie trochę zmylił, bo pytałam go czy jako pierwszy dzień cyklu mam liczyć początek krwawień w zeszłym miesiącu (to był 23 dc) czy 3 dni później kiedy odstawiłam duphaston. Powiedział mi, że mam liczyć od krwawień. :oo2:

Ostatnia edycja:
Noooo:D

Aniko:***** spokojnej ciazy, grzecznego Kropka i pomyslnosci:) zebyz kazdym dniem nad Twa glowa bylo mniej trosk, az do ich znikniecia, a pozniej tylko radosc, radosc i radosc kazdego dnia:)
Bardzo mocno caluje Ciebie i Kropka, a w sobote dacie czadu! Dzwiek serduszka Cie uspokoi, a krwiaczysko pieknie sie wchlonie:)
Flache otworzymy, jak juz skonczymy karmic:* no chyba ze Karmi, albo bezalkoholowe mohito ;*

Jestem kwadratem Dziewczyny. Najciezsza noc z calej ciazy (oprocz wigilii i szpitala ).

Beti emocje widzs, ze trzymaja:***

Aniko no tak... przeciez pisalas:-)
Kochana zycze Ci zeby ten cud co go masz pod serduszkiem juz wkrotce wołał "mama" zeby krwiak poszedl w niepamiec i zeby wszystko odbylo sie bez najmniejszych komplikacji łacznie z porodem:-D i zebys miala sielanke w domu w pracy i kazdej swerze Twojego zycia:-*:-*:-*

reklama
Kredko, bo to tak jest, ze jak lekarz idzie na urlop, to cos sie musi zadziac, nie? Mowie Wam, ze to dziecko ma adhd i nie wysiedzi do terminu... wczoraj złożyliśmy lozeczko i chyba chce wyprobowac, bo to takie podobne bole, jak mialam w swieta:/ nie wiem sama:/ nogi zaciskam i nikogo nie wypuszczam.

Do góry